Διάσημες φίλες ξεσαλώνουν αλά μεξικάνικα

07.05.2012
Οι δύο φίλες ξεσάλωσαν σε μπαρ της Νέας Υόρκης, γιορτάζοντας τη μεξικάνικη κουλτούρα! Έχουν και οι δύο επιδείξει την κωμική τους πλευρά σε διαφορετικούς ρόλους. Η ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba) και η τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) τα έκαναν «λίμπα» σε μπαρ της Νέας Υόρκης για να γιορτάσουν την 5η Μαΐου (Cinco de Mayo) - επέτειο αφιερωμένη στη μεξικανική κουλτούρα. Η 31χρονη Τζέσικα έχει μεξικάνικες ρίζες από τον πατέρα της και η Κολομβιανή 39χρονη Σοφία Βεργκάρα τη συνόδευσε στο «χαβαλέ» με τον φίλο της φωτογράφο Μάικ Ρόσενθαλ (Mike Rosenthal).

Οι δύο φίλες ξεσάλωσαν σε μπαρ της Νέας Υόρκης, γιορτάζοντας τη μεξικάνική κουλτούρα! Έχουν και οι δύο επιδείξει την κωμική τους πλευρά σε διαφορετικούς ρόλους. Η ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba) και η τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) τα έκαναν «λίμπα» σε μπαρ της Νέας Υόρκης για να γιορτάσουν την 5η Μαΐου (Cinco de Mayo) - επέτειο αφιερωμένη στη μεξικανική κουλτούρα.

Η 31χρονη Τζέσικα έχει μεξικάνικες ρίζες από τον πατέρα της και η Κολομβιανή 39χρονη Σοφία Βεργκάρα τη συνόδευσε στο «χαβαλέ» με τον φίλο της φωτογράφο Μάικ Ρόσενθαλ (Mike Rosenthal).