Η Κλέλια μιλάει... βρώμικα

07.05.2012
Είναι ξανθιά, σέξι και «Μιλάει Βρώμικα»! Ο λόγος για την Κλέλια Ρενέση, την καυτή ύπαρξη που φέτος την απολαμβάνουμε πλάι στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στη σειρά «Με λένε Βαγγέλη». Η... ταλαντούχα Κλέλια είναι Υδροχόος (γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου), γεννήθηκε στη Ζάκυνθο από μπαμπά γυναικολόγο και σήμερα ζει στο Παγκράτι. Αρχικά, ήθελε ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της και να ακολουθήσει το δύσκολο δρόμο της ιατρικής. Για το λόγο αυτό πήγε στην Ιταλία και κόπιασε πολύ για να το καταφέρει. Μάταια βέβαια, γιατί τελικά την κέρδισε η υποκριτική. Έτσι γύρισε στα πάτρια εδάφη και γράφτηκε στη σχολή Βεάκη. Έκτοτε κάνει διάφορα επιτυχημένα περάσματα από τις τηλεοπτικές μας οθόνες. Αξέχαστες ωστόσο θα μείνουν οι εξαιρετικά σέξι σκηνές που γύρισε στο «Μίλα μου Βρώμικα».

Είναι ξανθιά, σέξι και «Μιλάει Βρώμικα»! Ο λόγος για την Κλέλια Ρενέση, την καυτή ύπαρξη που φέτος την απολαμβάνουμε πλάι στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στη σειρά «Με λένε Βαγγέλη».

Η... ταλαντούχα Κλέλια είναι Υδροχόος (γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου), γεννήθηκε στη Ζάκυνθο από μπαμπά γυναικολόγο και σήμερα ζει στο Παγκράτι. Αρχικά, ήθελε ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της και να ακολουθήσει το δύσκολο δρόμο της ιατρικής. Για το λόγο αυτό πήγε στην Ιταλία και κόπιασε πολύ για να το καταφέρει. Μάταια βέβαια, γιατί τελικά την κέρδισε η υποκριτική. Έτσι γύρισε στα πάτρια εδάφη και γράφτηκε στη σχολή Βεάκη.

Έκτοτε κάνει διάφορα επιτυχημένα περάσματα από τις τηλεοπτικές μας οθόνες. Αξέχαστες ωστόσο θα μείνουν οι εξαιρετικά σέξι σκηνές που γύρισε στο «Μίλα μου Βρώμικα».