Σεξοβόμβα πρώην Playmate σε πολιτικό ντιμπέιτ

09.05.2012
Με μια λευκή στρετς τουαλέτα εμφανίστηκε -για μόλις 30 δευτερόλεπτα- και τράβηξε τα καταιγιστικά σχόλια των κοινωνικών δικτύων διεθνώς! Στο πρώτο ντιμπέιτ για τις επερχόμενες μεξικάνικες προεδρικές εκλογές, είδαμε με έκπληξη το πρώην μοντέλο και Playmate Τζούλια Οραγιέν (Julia Orayen) σε ρόλο... κλειδί! Η σεξοβόμβα του Playboy πήρε με κάποιο τρόπο την αρμοδιότητα να μοιράζει από υποψήφιο σε υποψήφιο το κουτί από το οποίο θα τραβήξουν χαρτάκι με τη σειρά στην οποία θα εμφανιστούν στην τηλεμαχία. Η σύντομη παρουσία της στην οθόνη «γονάτισε» το Twitter με χιλιάδες σχόλια μέσα σε λίγα λεπτά. Πολλοί αναρωτήθηκαν πώς μπόρεσαν οι πολιτικοί να απαντήσουν καν στις ερωτήσεις, με μια Playmate ανάμεσα στα... πόδια τους. Ποιος κέρδισε το ντιμπέιτ; Ούτε και μάθαμε ποτέ! Αυτό που μάθαμε είναι ότι το μακρύ λευκό φουστάνι της Οράγιεν ήταν δική της επιλογή, διότι - όπως δηλώνει η ίδια - προτιμάει τον εαυτό της καλύτερα όταν είναι... «καλυμμένη».

Με μια λευκή στρετς τουαλέτα εμφανίστηκε -για μόλις 30 δευτερόλεπτα- και τράβηξε τα καταιγιστικά σχόλια των κοινωνικών δικτύων διεθνώς! Στο πρώτο ντιμπέιτ για τις επερχόμενες μεξικάνικες προεδρικές εκλογές, είδαμε με έκπληξη το πρώην μοντέλο και Playmate Τζούλια Οραγιέν (Julia Orayen) σε ρόλο... κλειδί!

Η σεξοβόμβα του Playboy πήρε με κάποιο τρόπο την αρμοδιότητα να μοιράζει από υποψήφιο σε υποψήφιο το κουτί από το οποίο θα τραβήξουν χαρτάκι με τη σειρά στην οποία θα εμφανιστούν στην τηλεμαχία. Η σύντομη παρουσία της στην οθόνη «γονάτισε» το Twitter με χιλιάδες σχόλια μέσα σε λίγα λεπτά.

Πολλοί αναρωτήθηκαν πώς μπόρεσαν οι πολιτικοί να απαντήσουν καν στις ερωτήσεις, με μια Playmate ανάμεσα στα... πόδια τους. Ποιος κέρδισε το ντιμπέιτ; Ούτε και μάθαμε ποτέ! Αυτό που μάθαμε είναι ότι το μακρύ λευκό φουστάνι της Οράγιεν ήταν δική της επιλογή, διότι - όπως δηλώνει η ίδια - προτιμάει τον εαυτό της καλύτερα όταν είναι... «καλυμμένη».