Εκτελεί χρέη σουτιέν!

10.05.2012
Ένα πρωτότυπο στηθόδεσμο μάς επιδεικνύουν οι Ρόζι Τζόουνς (Rosie Jones.) και η Αραμπέλα Ντρούμοντ (Arabella Drummond) σε μία εξόχως αποκαλυπτική φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Nuts. Έτσι τα γεμάτα τατουάζ χέρια της Αραμπέλλα συγκρατούν το πλούσιο στήθος της πανέμορφης Ρόσι. Και ποιος δε θα ‘θελε να ήταν στη θέση της! Η 21χρονη Ρόζι Τζόουνς μας έχει συνηθίσει σε περίεργες φωτογραφήσεις. Πρόσφατα μάλιστα είχε φωτογραφηθεί γυμνή και… λαδωμένη με την Τζόρτζι Ντάρμπι σε προκλητικές στάσεις. Οι κόποι της δεν πήγαν χαμένοι, αφού το περιοδικό FHM της χάρισε την τέταρτη θέση ανάμεσα στις 100 πιο Σέξι Γυναίκες της χρονιάς! Αντιστοίχως, η ανερχόμενη Αραμπέλα Ντρούμοντ δεν είναι τόσο διάσημη. Η ίδια δηλώνει πως ζει στο Λονδίνο και πως δουλεύει εκεί ως καλλιτέχνιδα του στριπτιζ!

Ένα πρωτότυπο στηθόδεσμο μάς επιδεικνύουν οι Ρόζι Τζόουνς (Rosie Jones.) και η Αραμπέλα Ντρούμοντ (Arabella Drummond) σε μία εξόχως αποκαλυπτική φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Nuts.
Έτσι τα γεμάτα τατουάζ χέρια της Αραμπέλλα συγκρατούν το πλούσιο στήθος της πανέμορφης Ρόσι. Και ποιος δε θα ‘θελε να ήταν στη θέση της!

Η 21χρονη Ρόζι Τζόουνς μας έχει συνηθίσει σε περίεργες φωτογραφήσεις. Πρόσφατα μάλιστα είχε φωτογραφηθεί γυμνή και… λαδωμένη με την Τζόρτζι Ντάρμπι σε προκλητικές στάσεις. Οι κόποι της δεν πήγαν χαμένοι, αφού το περιοδικό FHM της χάρισε την τέταρτη θέση ανάμεσα στις 100 πιο Σέξι Γυναίκες της χρονιάς!

Αντιστοίχως, η ανερχόμενη Αραμπέλα Ντρούμοντ δεν είναι τόσο διάσημη. Η ίδια δηλώνει πως ζει στο Λονδίνο και πως δουλεύει εκεί ως καλλιτέχνιδα του στριπτιζ!