Διάσημο μοντέλο «μπιμπίκιασε» τελείως

14.05.2012
Είναι υπερμοντέλο αλλά δεν είναι και ... υπεράνθρωπος! Η εντυπωσιακή 23χρονη ηθοποιός και μοντέλο Λίλι Κόουλ (Lily Cole) φωτογραφήθηκε στη... φυσική της κατάσταση και σε τίποτα δεν θύμιζε την αψεγάδιαστη κουκλάρα που περνοδιαβαίνει τις πασαρέλες. Παπαράτσι την απαθανάτισαν σε ρεστοράν, και το πρόσωπό της ήταν γεμάτο μπιμπίκια και κοκκινίλες - σαν να πρόκειται για ένα καθημερινό «κορίτσι της διπλανής πόρτας». Να θυμίσουμε ότι η νεαρή Κόουλ ανακηρύχθηκε το 2004 «μοντέλο της χρονιάς» από τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, «77η πλουσιότερη νεαρή Βρετανίδα» από την εφημερίδα Sunday Times το 2008 και «4η πιο σέξι κοκκινομάλλα όλων των εποχών» το 2010 από την εφημερίδα Daily Mirror.

Είναι υπερμοντέλο αλλά δεν είναι και ... υπεράνθρωπος! Η εντυπωσιακή 23χρονη ηθοποιός και μοντέλο Λίλι Κόουλ (Lily Cole) φωτογραφήθηκε στη... φυσική της κατάσταση και σε τίποτα δεν θύμιζε την αψεγάδιαστη κουκλάρα που περνοδιαβαίνει τις πασαρέλες. Παπαράτσι την απαθανάτισαν σε ρεστοράν, και το πρόσωπό της ήταν γεμάτο μπιμπίκια και κοκκινίλες - σαν να πρόκειται για ένα καθημερινό «κορίτσι της διπλανής πόρτας».

Να θυμίσουμε ότι η νεαρή Κόουλ ανακηρύχθηκε το 2004 «μοντέλο της χρονιάς» από τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, «77η πλουσιότερη νεαρή Βρετανίδα» από την εφημερίδα Sunday Times το 2008 και «4η πιο σέξι κοκκινομάλλα όλων των εποχών» το 2010 από την εφημερίδα Daily Mirror.