Εμφανίστηκε γυμνή στην πρεμιέρα ταινίας

16.05.2012
Γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι σόου America's Next Top Model, έβγαλε την ταινία από παλιές βιντεοκασέτες που είχε στην αποθήκη της και... τις φόρεσε στο κόκκινο χαλί! Η Γερμανίδα μοντέλο και πάρτι άνιμαλ Μικαέλα Σάφερ (Micaela Schaefer) εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Men in Black 3» στο Βερολίνο... χωρίς ρούχα. Ή μάλλον με υπολείμματα ρούχων, που άφηναν να φανούν οι καμπύλες και το πλαστικό στήθος της σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Η 27χρονη Μικαέλα προσέφερε στους δημοσιογράφους και φωτογράφους λεπτομερείς εικόνες από όλα τα σημεία του σώματός της, βάζοντας αυτό το φόρεμα γεμάτο λωρίδες που ανέμιζαν προκλητικά.

Γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι σόου America's Next Top Model, έβγαλε την ταινία από παλιές βιντεοκασέτες που είχε στην αποθήκη της και... τις φόρεσε στο κόκκινο χαλί! Η Γερμανίδα μοντέλο και πάρτι άνιμαλ Μικαέλα Σάφερ (Micaela Schaefer) εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Men in Black 3» στο Βερολίνο... χωρίς ρούχα. Ή μάλλον με υπολείμματα ρούχων, που άφηναν να φανούν οι καμπύλες και το πλαστικό στήθος της σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια.
Η 27χρονη Μικαέλα προσέφερε στους δημοσιογράφους και φωτογράφους λεπτομερείς εικόνες από όλα τα σημεία του σώματός της, βάζοντας αυτό το φόρεμα γεμάτο λωρίδες που ανέμιζαν προκλητικά.