Λίζα Ρίνα: «Πώς ξαναβρήκα το μότζο μου στο σεξ»

17.05.2012
Η σταρ της σειράς «Days Of Our Lives», Λίζα Ρίνα (Lisa Rinna) φόρεσε ένα κατακόκκινο μπικίνι για να προμοτάρει το νέο της βιβλίο, που δίνει συμβουλές για το... σεξ! Η 48χρονη ηθοποιός, αυτοπροσδιορισμένη γκουρού της αγάπης, και μητέρα δύο κοριτσιών, έδειξε το καλλίγραμμο κορμί της, το μαύρισμα και το πλαστικό της... πρόσωπο στο πλαίσιο της πρόσφατης κυκλοφορίας του βιβλίου της με τίτλο «Big Fun Sexy Sex Book». Το βιβλίο έχει και την υπογραφή του σεξοθεραπευτή Ίαν Κέρνερ (Ian Kerner). Η πρώην σεξοβόμβα του Χόλιγουντ παραδέχεται ότι υπήρξε μια περίοδος στη ζωή της - μετά τα 25 χρόνια γάμου με τον ηθοποιό Χάρι Χάμλιν (Harry Hamlin) - που δεν ενδιαφερόταν καθόλου για σεξ. «Είχα χάσει το μότζο μου. Δύσκολο να το πιστέψει κάποιος, σωστά; Συνήλθα όταν έκανα το πρώτο μου παιδί.» Η ηθοποιός περιγράφει στο βιβλίο της τους τρόπους με τους οποίους βρήκε ξανά τον ερωτισμό της. Τα πρώτα βήματα έγιναν σε μια τάξη χορού σε στύλο, όπου ξαναβρήκε τη σεξουαλικότητά της!

Η σταρ της σειράς «Days Of Our Lives», Λίζα Ρίνα (Lisa Rinna) φόρεσε ένα κατακόκκινο μπικίνι για να προμοτάρει το νέο της βιβλίο, που δίνει συμβουλές για το... σεξ!

Η 48χρονη ηθοποιός, αυτοπροσδιορισμένη γκουρού της αγάπης, και μητέρα δύο κοριτσιών, έδειξε το καλλίγραμμο κορμί της, το μαύρισμα και το πλαστικό της... πρόσωπο στο πλαίσιο της πρόσφατης κυκλοφορίας του βιβλίου της με τίτλο «Big Fun Sexy Sex Book». Το βιβλίο έχει και την υπογραφή του σεξοθεραπευτή Ίαν Κέρνερ (Ian Kerner).

Η πρώην σεξοβόμβα του Χόλιγουντ παραδέχεται ότι υπήρξε μια περίοδος στη ζωή της - μετά τα 25 χρόνια γάμου με τον ηθοποιό Χάρι Χάμλιν (Harry Hamlin) - που δεν ενδιαφερόταν καθόλου για σεξ. «Είχα χάσει το μότζο μου. Δύσκολο να το πιστέψει κάποιος, σωστά; Συνήλθα όταν έκανα το πρώτο μου παιδί.»

Η ηθοποιός περιγράφει στο βιβλίο της τους τρόπους με τους οποίους βρήκε ξανά τον ερωτισμό της. Τα πρώτα βήματα έγιναν σε μια τάξη χορού σε στύλο, όπου ξαναβρήκε τη σεξουαλικότητά της!

Επιμέλεια Χ.Τ.