Κέιτ Μος: Το μοντέλο με τα πιο άσχημα δάκτυλα στον κόσμο

18.05.2012
Άλλο και τούτο πάλι! Η Κέιτ Μος (Kate Moss) δεν είναι καμιά τυχαία. Μιλάμε για την πιο πολυφωτογραφημένη γυναίκα του πλανήτη, επίσημο πρόσωπο δεκάδων διαφημιστικών εκστρατειών και επανειλημμένως «ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο». Γνωστό πάρτι άνιμαλ με ροκ μενταλιτέ, απανωτές καταχρήσεις στο ενεργητικό της, και φίλη διάσημων εικαστικών καλλιτεχνών, πολιτικών και τραγουδιστών. Ανεξαρτήτως πάρτι και καταχρήσεων, τις περισσότερες φορές η Κέιτ Μος φωτογραφίζεται άψογη. Πριν λίγες μέρες όμως, το 38χρονο πρώην μοντέλο υπέπεσε στο αμάρτημα «Δεν έχω κάνει πεντικιούρ και φοράω σανδάλι» και οι παπαράτσι έκαναν πάρτι με το «δάκτυλο γύπας», που ξεπρόβαλε από το ανοικτό βραδινό παπούτσι της... Η Κέιτ, ο σύζυγός του Τζέιμι Χινς (Jamie Hince) και το στραβό το δάκτυλο απαθανατίστηκαν στο Λονδίνο σε φιλανθρωπική βραδιά.

Άλλο και τούτο πάλι! Η Κέιτ Μος (Kate Moss) δεν είναι καμιά τυχαία. Μιλάμε για την πιο πολυφωτογραφημένη γυναίκα του πλανήτη, επίσημο πρόσωπο δεκάδων διαφημιστικών εκστρατειών και επανειλημμένως «ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο». Γνωστό πάρτι άνιμαλ με ροκ μενταλιτέ, απανωτές καταχρήσεις στο ενεργητικό της, και φίλη διάσημων εικαστικών καλλιτεχνών, πολιτικών και τραγουδιστών. Ανεξαρτήτως πάρτι και καταχρήσεων, τις περισσότερες φορές η Κέιτ Μος φωτογραφίζεται άψογη.

Πριν λίγες μέρες όμως, το 38χρονο πρώην μοντέλο υπέπεσε στο αμάρτημα «Δεν έχω κάνει πεντικιούρ και φοράω σανδάλι» και οι παπαράτσι έκαναν πάρτι με το «δάκτυλο γύπας», που ξεπρόβαλε από το ανοικτό βραδινό παπούτσι της... Η Κέιτ, ο σύζυγός της Τζέιμι Χινς (Jamie Hince) και το στραβό το δάκτυλο απαθανατίστηκαν στο Λονδίνο σε φιλανθρωπική βραδιά.