Η «μπαλκονάτη» Βικτόρια πανηγυρίζει τη Eurovision

28.05.2012
Χαρές πολλές πρέπει να κάνει για την κατάκτηση της Eurovision μαζί με όλους τους Σουηδούς και η κατάξανθη υπερ-μοντέλα, ηθοποιός και τραγουδίστρια, Βικτόρια Σίλβστεντ (Victoria Silvstedt). Η 38χρονη Σουηδέζα ιέρεια του Playboy βρέθηκε στις Κάννες για τα κοσμικά μπάνια της και απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι που αναμφιβόλως θα είδαν από μακριά να ξεπροβάλλει επιθετικά το πλαστικό της στήθος. Η Βικτώρια έμεινε στο ξενοδοχείο Eden Roc και άλλαξε περί τα τρεις δεκάδες μπικίνι σε όλες τις δυνατές πόζες. Η Βικτόρια υπήρξε μέλος της Σουηδικής ομάδας σκι και κατέλαβε την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς. Αναδείχτηκε Μις Σουηδία το 1993, και το 1994 ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στο Παρίσι. Η Σίλβστεντ εμφανίζεται στο δικό της ριάλιτι του E! με τον τίτλο «My perfect Life»... Μιλά άπταιστα σουηδικά, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Χαρές πολλές πρέπει να κάνει για την κατάκτηση της Eurovision μαζί με όλους τους Σουηδούς και η κατάξανθη υπερ-μοντέλα, ηθοποιός και τραγουδίστρια, Βικτόρια Σίλβστεντ (Victoria Silvstedt). Η 38χρονη Σουηδέζα ιέρεια του Playboy βρέθηκε στις Κάννες για τα κοσμικά μπάνια της και απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι που αναμφιβόλως θα είδαν από μακριά να ξεπροβάλλει επιθετικά το πλαστικό της στήθος. Η Βικτώρια έμεινε στο ξενοδοχείο Eden Roc και άλλαξε περί τα τρεις δεκάδες μπικίνι σε όλες τις δυνατές πόζες.

Η Βικτόρια υπήρξε μέλος της Σουηδικής ομάδας σκι και κατέλαβε την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς. Αναδείχτηκε Μις Σουηδία το 1993, και το 1994 ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο στο Παρίσι. Η Σίλβστεντ εμφανίζεται στο δικό της ριάλιτι του E! με τον τίτλο «My perfect Life»... Μιλά άπταιστα σουηδικά, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.