Τεντώνεται και...απλώνονται

01.06.2012
Είναι ίσως το πιο προικισμένο μοντέλο της Βρετανίας στα… ανώτερα στρώματα του κορμιού της., γι΄ αυτό και ο ανδρικός πληθυσμός τής έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Ο λόγος για τη Λούσι Πίντερ (Lucy Pinder) που έκανε μία σούπερ προκλητική φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Loaded το μήνα Ιούλιο. Η Λούσι γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 1983 στην Βρετανία και το καλοκαίρι του 2003 – στην ηλικία των είκοσι δηλαδή- την ανακάλυψε ένας freelance φωτογράφος καθώς έκανε ηλιοθεραπεία. Αμέσως μετά υπέγραψε ως επαγγελματίας μοντέλο με την Daily Star και, όπως φαντάζεστε, έκτοτε η καριέρα της απογειώθηκε!

Είναι ίσως το πιο προικισμένο μοντέλο της Βρετανίας στα… ανώτερα στρώματα του κορμιού της., γι΄ αυτό και ο ανδρικός πληθυσμός της έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Ο λόγος για τη Λούσι Πίντερ (Lucy Pinder) που έκανε μία σούπερ προκλητική φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού Loaded το μήνα Ιούλιο.

Η Λούσι γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 1983 στην Βρετανία και το καλοκαίρι του 2003 – στην ηλικία των είκοσι δηλαδή- την ανακάλυψε ένας freelance φωτογράφος καθώς έκανε ηλιοθεραπεία. Αμέσως μετά υπέγραψε ως επαγγελματίας μοντέλο με την Daily Star και όπως φαντάζεστε έκτοτε η καριέρα της απογειώθηκε!