Κορμάρες διαφημίζουν χάμπουργκερ

28.08.2012
Η Έμιλι ψήνει κρέας για μπέργκερ μαζί με την ξανθιά Σάρα Τζιν Άντεργουντ (Sara Jean Underwood) και το φινάλε γράφεται με τα ιδρωμένα μοντέλα να ταΐζουν η μια την άλλη! Η μελαχρινή κορμάρα είναι η 21χρονη, Έμιλι Ραταζκόφσκι (Emily Ratajkowski), που αν και το όνομά της θυμίζει πρώην ανατολικό μπλοκ είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Η Έμιλι κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της σοουμπίζ, συμμετέχοντας στη διαφήμιση της γνωστής φίρμας μπέργκερ "Carl's Jr Memphis BBQ Burger", ήτοι έγινε γνωστή διαφημίζοντας παχυντικά χάμπουργκερ. Πρωταγωνιστεί σε βιντεοκλίπ του τραγουδιστή Τάιο Κρουζ (Taio Cruz), το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, αλλά η ολόγυμνη ασπρόμαυρη φωτογράφησή της στο περιοδικό Treats! από τον διάσημο φωτογράφο Στιβ Σο (Steve Shaw) είναι που απογείωσε τη δημοτικότητά της στον ανδρικό πληθυσμό.

Η Έμιλι ψήνει κρέας για μπέργκερ μαζί με την ξανθιά Σάρα Τζιν Άντεργουντ (Sara Jean Underwood) και το φινάλε γράφεται με τα ιδρωμένα μοντέλα να ταΐζουν η μια την άλλη!

Η μελαχρινή κορμάρα είναι η 21χρονη, Έμιλι Ραταζκόφσκι (Emily Ratajkowski), που αν και το όνομά της θυμίζει πρώην ανατολικό μπλοκ είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Η Έμιλι κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της σοουμπίζ, συμμετέχοντας στη διαφήμιση της γνωστής φίρμας μπέργκερ "Carl's Jr Memphis BBQ Burger", ήτοι έγινε γνωστή διαφημίζοντας παχυντικά χάμπουργκερ.

Πρωταγωνιστεί σε βιντεοκλίπ του τραγουδιστή Τάιο Κρουζ (Taio Cruz), το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, αλλά η ολόγυμνη ασπρόμαυρη φωτογράφησή της στο περιοδικό Treats! από τον διάσημο φωτογράφο Στιβ Σο (Steve Shaw) είναι που απογείωσε τη δημοτικότητά της στον ανδρικό πληθυσμό.