Της κάνουν δώρο ενηλικιώσης μία... πορνοταινία!

30.08.2012
Ενηλικιώθηκε επιτέλους η Κόρντεϊ Στόντεν (Courtney Stodden) και μπορεί ελεύθερα να φωτογραφίζεται επιδεικνύοντας όλα της τα κάλλη, χωρίς να φοβάται πως θα κατασχεθούν οι φωτογραφίες της ως υλικό παιδικής πορνογραφίας. Τι καλύτερο δώρο ενηλικίωσης λοιπόν από μία πρόταση συμβολαίου της διάσημης πορνογραφικής εταιρίας Brazzers. Η Κόρντει εξετάζει με περίσσια προσοχή την πρόταση αυτή, καθώς τουλάχιστον άλλες τέσσερις εταιρίες πορνογραφικού περιεχομένου την έχουν προσεγγίσει και της τάζουν λαγούς με πετραχήλια! Σημειώστε πως η Κόρντεϊ στα 16 της χρόνια παντρεύτηκε με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας της τον 50χρονο ηθοποιό Νταγκ Χάτκινσον (Doug Hutchinson) και από τότε προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μη γδυθεί τελείως μπροστά στις κάμερες.

Ενηλικιώθηκε επιτέλους η Κόρντεϊ Στόντεν (Courtney Stodden) και μπορεί ελεύθερα να φωτογραφίζεται επιδεικνύοντας όλα της τα κάλλη, χωρίς να φοβάται πως θα κατασχεθούν οι φωτογραφίες της ως υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Τι καλύτερο δώρο ενηλικίωσης λοιπόν από μία πρόταση συμβολαίου της διάσημης πορνογραφικής εταιρίας Brazzers. Η Κόρντει εξετάζει με περίσσια προσοχή την πρόταση αυτή, καθώς τουλάχιστον άλλες τέσσερις εταιρίες πορνογραφικού περιεχομένου την έχουν προσεγγίσει και της τάζουν λαγούς με πετραχήλια!

Σημειώστε πως η Κόρντεϊ στα 16 της χρόνια παντρεύτηκε με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας της τον 50χρονο ηθοποιό Νταγκ Χάτκινσον (Doug Hutchinson) και από τότε προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μη γδυθεί τελείως μπροστά στις κάμερες.