Ολόγυμνη καουμπόισσα πάει καβάλα

31.08.2012
Τι τραβάνε και αυτά τα άλογα! Έγινε γνωστή από το ριάλιτι Big Brother της Βραζιλίας, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά τελικά έχασε την πρωτιά! Στα 35 της χρόνια η Φαμπιάνα Τεϊσέιρα (Fabiana Teixeira) - μαμά ενός τρισχαριτωμένου μικρού αγοριού - ποζάρει ολόγυμνη για το περιοδικό «Sexy». Η Φαμπιάνα, ένα πλάσμα γοητευτικό και χαρισματικό, δεν έχασε τις τέλειες αναλογίες της με την εγκυμοσύνη και σε συνέντευξή της θέλησε να αποκαλύψει στις αναγνώστριες επίδοξες μαμάδες όλα τις τα μικρά μυστικά. Μέτρια άσκηση, υγιεινή διατροφή και ... μία κουταλιά μέλι κάθε μέρα, λέει η όμορφη 35άρα ότι είναι η συνταγή για τη σέξι εμφάνισή της! Ελάχιστα τηγανητά, όχι πολύ αλάτι, όχι πολύ λάδι, πολλά λαχανικά και άπαχα κρέατα... γιατί μετά τα 30 - λέει η μελαχρινή καλλονή - είμαστε ό,τι τρώμε! Τέλος, τις ραγάδες στην εγκυμοσύνη τις απέφυγε με μια δική της κρέμα φτιαγμένη από... 1 δοχείο Nivea κρέμα μπλε + 1 ποτήρι αμυγδαλέλαιο + 1 ποτήρι σταφυλέλαιο. Φυσικά, για το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις φωτογραφίες βοήθησε (εκτός από το photoshop) και η πλαστική χειρουργική για το στήθος και την κοιλίτσα!

Έγινε γνωστή από το ριάλιτι Big Brother της Βραζιλίας, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά τελικά έχασε την πρωτιά! Στα 35 της χρόνια η Φαμπιάνα Τεϊσέιρα (Fabiana Teixeira) - μαμά ενός τρισχαριτωμένου μικρού αγοριού - ποζάρει ολόγυμνη για το περιοδικό «Sexy».

Η Φαμπιάνα, ένα πλάσμα γοητευτικό και χαρισματικό, δεν έχασε τις τέλειες αναλογίες της με την εγκυμοσύνη και σε συνέντευξή της θέλησε να αποκαλύψει στις επίδοξες μαμάδες όλα της τα μικρά μυστικά. Μέτρια άσκηση, υγιεινή διατροφή και ... μία κουταλιά μέλι κάθε μέρα, λέει η όμορφη 35άρα ότι είναι η συνταγή για τη σέξι εμφάνισή της!

Ελάχιστα τηγανητά, όχι πολύ αλάτι, όχι πολύ λάδι, πολλά λαχανικά και άπαχα κρέατα... γιατί μετά τα 30 - λέει η μελαχρινή καλλονή - είμαστε ό,τι τρώμε! Τέλος, τις
ραγάδες στην εγκυμοσύνη τις απέφυγε με μια δική της κρέμα φτιαγμένη από... 1 δοχείο Nivea κρέμα μπλε + 1 ποτήρι αμυγδαλέλαιο + 1 ποτήρι σταφυλέλαιο. Φυσικά, για το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις φωτογραφίες βοήθησε (εκτός από το photoshop) και η πλαστική χειρουργική για το στήθος και την κοιλίτσα!