Η σέξι Βιλέγκας προκαλεί εγκεφαλικά στην παραλία

07.09.2012
Μπορεί να μπήκαμε επίσημα στο φθινόπωρο και οι παραλίες σιγά σιγά να αδειάζουν από celebrities, ωστόσο η Βάσω Βιλέγκας δε λέει να… μαζευτεί. Πήγε έτσι με ένα σέξι μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι σε γνωστή παραλία της Αθήνας και προκάλεσε εγκεφαλικό στον ανδρικό πληθυσμό! Η Βάσω είναι μόλις 21 χρόνων και κατάγεται από τη Βενεζουέλα. Ωστόσο, από πολύ μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε μαζί με την μητέρα της μόνιμα στην Αθήνα. Από πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και σύντομα διακρίθηκε με τον τίτλο «Miss Europe Face» στο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Τουρισμός». Ευρύτερα γνωστή έγινε ωστόσο από το γνωστό ριάλιτι σόου «Next Top Model 1», ενώ το 2011 κατάφερε να είναι μία από τις 12 ''finalist'' στον διαγωνισμό των ελληνικών «Playmate».

Μπορεί να μπήκαμε επίσημα στο φθινόπωρο και οι παραλίες σιγά σιγά να αδειάζουν από celebrities, ωστόσο η Βάσω Βιλέγκας δε λέει να… μαζευτεί. Πήγε έτσι με ένα σέξι μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι σε γνωστή παραλία της Αθήνας και προκάλεσε εγκεφαλικό στον ανδρικό πληθυσμό!

Η Βάσω είναι μόλις 21 χρόνων και κατάγεται από τη Βενεζουέλα. Ωστόσο, από πολύ μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε μαζί με την μητέρα της μόνιμα στην Αθήνα. Από πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και σύντομα διακρίθηκε με τον τίτλο «Miss Europe Face» στο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Τουρισμός».
Ευρύτερα γνωστή έγινε ωστόσο από το γνωστό ριάλιτι σόου «Next Top Model 1», ενώ το 2011 κατάφερε να είναι μία από τις 12 ''finalist'' στον διαγωνισμό των ελληνικών «Playmate».