Βρώμικη φωτογράφηση από την Κλέλια Ρενέση

10.09.2012
Μπορεί να σταμάτησε τις «βρώμικες» κουβέντες, δεν σταμάτησε ωστόσο τις σέξι εμφανίσεις! Η Κλέλια Ρενέση ποζάρει με σέξι μαύρα εσώρουχα επανερχόμενη έτσι στο προσκήνιο της σόουμπιζ και κάνοντας ένα όμορφο δώρο στους αμετανόητους θαυμαστές της! Σας θυμίζουμε πως η Κλέλια γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και πως αρχικά ήθελε να γίνει γιατρός. Ωστόσο την κέρδισε η υποκριτική, γι΄αυτό και την απολαύσαμε σε διάφορα επιτυχημένα περάσματα από τις τηλεοπτικές μας οθόνες με αποκορύφωμα τις σέξι σκηνές της στο «Μίλα μου Βρώμικα».

Μπορεί να σταμάτησε τις «βρώμικες» κουβέντες, δεν σταμάτησε ωστόσο τις σέξι εμφανίσεις! Η Κλέλια Ρενέση ποζάρει με σέξι μαύρα εσώρουχα επανερχόμενη έτσι στο προσκήνιο της σόουμπιζ και κάνοντας ένα όμορφο δώρο στους αμετανόητους θαυμαστές της!

Σας θυμίζουμε πως η Κλέλια γεννήθηκε στη Ζάκυνθο και πως αρχικά ήθελε να γίνει γιατρός. Ωστόσο την κέρδισε η υποκριτική, γι΄αυτό και την απολαύσαμε σε διάφορα επιτυχημένα περάσματα από τις τηλεοπτικές μας οθόνες με αποκορύφωμα τις σέξι σκηνές της στο «Μίλα μου Βρώμικα».