Το έπιασε το ... παλαμάρι

11.09.2012
Όχι, δεν πρόκειται για μία άλλη εκδοχή της Αλίκης στο Ναυτικό, αλλά για τη σκανδαλώδη ισπανίδα Μέριτξελ Μαρτίνεζ (Meritxell Martinez) ! Η Μέριτξελ είχε αρχικά καταταγεί στο ναυτικό, ωστόσο παραιτήθηκε των καθηκόντων της διαμαρτυρόμενη για την εξωφρενική συμπεριφορά του σώματος στην … περίσσια θηλυκότητά της! Και σα να μην έφτανε η περιφρόνηση αυτή, η νεαρή κοπέλα πήγε και φωτογραφήθηκε τόπλες για το ισπανικό Interviu magazine αποδεικνύοντας πως δεν είχαν άδικο όσοι «εκτίμησαν» λίγο παραπάνω τα… προσόντα της!

Όχι, δεν πρόκειται για μία άλλη εκδοχή της Αλίκης στο Ναυτικό, αλλά για τη σκανδαλώδη ισπανίδα Μέριτξελ Μαρτίνεζ (Meritxell Martinez) ! Η Μέριτξελ είχε αρχικά καταταγεί στο ναυτικό, ωστόσο παραιτήθηκε των καθηκόντων της διαμαρτυρόμενη για την εξωφρενική συμπεριφορά του σώματος στην … περίσσια θηλυκότητά της!
Και σα να μην έφτανε η περιφρόνηση αυτή, η νεαρή κοπέλα πήγε και φωτογραφήθηκε για το ισπανικό Interviu magazine τόπλες αποδεικνύοντας πως δεν είχαν άδικο όσοι «εκτίμησαν» λίγο παραπάνω τα… προσόντα της!