Η «ξεπέτα» του Μπαλοτέλι κατέληξε στο... Playboy

14.09.2012
"Ταχέως ολοκληρωθείσα, αλλά κακής ποιότητας εργασία" διαβάζουμε στον ορισμό της λέξης «ξεπέτα», κάτι που διόλου δεν ταιριάζει στη συνεύρεση του Ιταλού ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Μάριο Μπαλοτέλι (Mario Balotelli) και της πρώην Μις Κόσμος, Ροζάνα Ντέιβισον (Rosanna Davison). Η μια και μοναδική καυτή βραδιά που φημολογείται ότι πέρασαν μαζί τον περασμένο Ιούλιο κάθε άλλο παρά κακής ποιότητος ήταν ... αφού ο επόμενος σταθμός του ξανθού μοντέλου από το Δουβλίνο ήταν οι σελίδες του μεγαλύτερου ανδρικού περιοδικού στον κόσμο. Το Playboy Γερμανίας φωτογράφησε ολόγυμνη τη Ροζάνα στον Άγιο Μαυρίκιο και το αποτέλεσμα είναι εξωτικά εντυπωσιακό. Να θυμίσουμε ότι η Ροζάνα είναι κόρη του διάσημου μουσικού Κρις Ντε Μπεργκ (Chris de Burgh) και το υπέροχο τραγούδι που όλοι έχουμε χορέψει "For Rosanna" είναι γραμμένο για εκείνη. Γεννημένη στην Ιρλανδία, η 28χρονη καλλονή πήρε τους τίτλους ομορφιάς, Μις Ιρλανδία 2003 και Μις Κόσμος 2003. Κατόπιν σπούδασε Κοινωνιολογία και Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Το κορίτσι είναι ελεύθερο και η καυτή βραδιά με τον Μπαλοτέλι έχει περάσει πλέον στη σφαίρα του αστικού μύθου!

"Ταχέως ολοκληρωθείσα, αλλά κακής ποιότητας εργασία" διαβάζουμε στον ορισμό της λέξης «ξεπέτα», κάτι που διόλου δεν ταιριάζει στη συνεύρεση του Ιταλού ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Μάριο Μπαλοτέλι (Mario Balotelli) και της πρώην Μις Κόσμος, Ροζάνα Ντέιβισον (Rosanna Davison).

Η μια και μοναδική καυτή βραδιά που φημολογείται ότι πέρασαν μαζί τον περασμένο Ιούλιο κάθε άλλο παρά κακής ποιότητος ήταν ... αφού ο επόμενος σταθμός του ξανθού μοντέλου από το Δουβλίνο ήταν οι σελίδες του μεγαλύτερου ανδρικού περιοδικού στον κόσμο. Το Playboy Γερμανίας φωτογράφησε ολόγυμνη τη Ροζάνα στον Άγιο Μαυρίκιο και το αποτέλεσμα είναι εξωτικά εντυπωσιακό.

Να θυμίσουμε ότι η Ροζάνα είναι κόρη του διάσημου μουσικού Κρις Ντε Μπεργκ (Chris de Burgh) και το υπέροχο τραγούδι που όλοι έχουμε χορέψει "For Rosanna" είναι γραμμένο για εκείνη. Γεννημένη στην Ιρλανδία, η 28χρονη καλλονή πήρε τους τίτλους ομορφιάς, Μις Ιρλανδία 2003 και Μις Κόσμος 2003. Κατόπιν σπούδασε Κοινωνιολογία και Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο.

Το κορίτσι είναι ελεύθερο και η καυτή βραδιά με τον Μπαλοτέλι έχει περάσει πλέον στη σφαίρα του αστικού μύθου!