Κοπελάρα μεγατόνων σε χρυσό μπικίνι

17.09.2012
Η Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel), η καυτή 23χρονη καλλονή από τη Νότιο Αφρική έκανε καινούρια φωτογράφηση – αυτή τη φορά στο Μαιάμι- για τη Victoria Secret και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πανικό σε παγκόσμιο επίπεδο! Ντυμένη με ολόχρυσο σούπερ σέξι μπικίνι προκαλούσε με τις αισθησιακές της πόζες τους φωτογράφους, ενώ στα διαλείμματα της φωτογράφησης έκανε βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου που έμενε σηκώνοντας τρικυμία! Ο φακός των παπαράτσι ήταν φυσικά παρών για να απαθανατίσει το απίθανο κορμί της! Σημειώστε πως την χρονιά που πέρασε, η Σουάνπολ ήταν στη δέκατη θέση της λίστας του Forbes με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.

Η Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel), η καυτή 23χρονη καλλονή από τη Νότιο Αφρική έκανε καινούρια φωτογράφηση – αυτή τη φορά στο Μαιάμι- για τη Victoria Secret και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πανικό σε παγκόσμιο επίπεδο!
Ντυμένη με ολόχρυσο σούπερ σέξι μπικίνι προκαλούσε με τις αισθησιακές της πόζες τους φωτογράφους, ενώ στα διαλείμματα της φωτογράφησης έκανε βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου που έμενε σηκώνοντας τρικυμία!
Ο φακός των παπαράτσι ήταν φυσικά παρών για να απαθανατίσει το απίθανο κορμί της!
Σημειώστε πως την χρονιά που πέρασε, η Σουάνπολ ήταν στη δέκατη θέση της λίστας του Forbes με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.