Μας προσκαλεί στην μπανιέρα της...γυμνή

20.09.2012
Ολόγυμνη στην μπανιέρα φωτογραφίζεται η αιθέρια Τζένιφερ Βον (Jennifer Vaughn ) για λογαριασμό του Playboy και όπως φαντάζεστε οι ανδρικές φαντασιώσεις πλέον δίνουν και παίρνουν την ώρα του ντους! Η Τζένιφερ γεννήθηκε στο Τέξας και είναι πολύ αρεστή σε περιοδικά, όπως το Playboy και το Maxim και το ιδιαίτερο με αυτήν είναι ότι δηλώνει – και μάλλον είναι- 100% φυσιολογική! Καθως μάλιστα δεν έχει υποβληθεί σε καμία προσθετική επέμβαση σε κανένα σημείο του σώματός της, πασχίζει να αποδείξει στις υπόλοιπες γυναίκες πως μπορούν να δείχνουν τέλειες μέσα στο δικό τους σώμα! Βέβαια, ξέχασε να αναφέρει πως για να το κάνουν αυτό πρέπει να έχουν προικιστεί με ξεχωριστά γονίδια από το θεό… όπως αυτή!

Ολόγυμνη στην μπανιέρα φωτογραφίζεται η αιθέρια Τζένιφερ Βον (Jennifer Vaughn ) για λογαριασμό του Playboy και όπως φαντάζεστε οι ανδρικές φαντασιώσεις πλέον δίνουν και παίρνουν την ώρα του ντους!

Η Τζένιφερ γεννήθηκε στο Τέξας και είναι πολύ αρεστή σε περιοδικά, όπως το Playboy και το Maxim και το ιδιαίτερο με αυτήν είναι ότι δηλώνει – και μάλλον είναι- 100% φυσιολογική! Καθως μάλιστα δεν έχει υποβληθεί σε καμία προσθετική επέμβαση σε κανένα σημείο του σώματός της πασχίζει να αποδείξει στις υπόλοιπες γυναίκες πως μπορούν να δείχνουν τέλειες μέσα στο δικό τους σώμα! Βέβαια, ξέχασε να αναφέρει πως για να το κάνουν αυτό πρέπει να έχουν προικιστεί με ξεχωριστά γονίδια από το θεό… όπως αυτή!