Σάλος με διαφήμιση γυμνών μοντέλων που χύνουν αλκοόλ

02.10.2012
Μια σέξι ιδέα είχε γνωστή γερμανική φίρμα αλκοολούχων ποτών για να διαφημίσει τα προϊόντα της. Έβαλε γυμνά επώνυμα μοντέλα να χύνουν επάνω στο γυμνό τους στήθος βότκα, ρούμι και ουίσκι... η διαδικασία υποτίθεται ότι τελειοποιεί τη γεύση του ποτού, αφού παίρνει και από την μυρωδιά κάθε ξεχωριστής γυναίκας! Η εταιρία G-Spirits, που χρεώνει μέχρι και 180 δολάρια τη φιάλη ουίσκι ή βότκα, δημιούργησε σάλο με τις νέες της διαφημίσεις (τις οποίες προς το παρόν βλέπουμε μόνο στο site gspirits.com) που θεωρούνται αρκετά προκλητικές ειδικά αν τις φανταστεί κανείς... outdoor. H Playmate της Ουγγαρίας Αλέξα Βάργκα (Alexa Varga) «παίρνει επάνω της» το ουίσκι , μαζί με την Άμινα Μαλάκονα (Amina Malakona) που δίνει γεύση στο ρούμι και την Έβελιν Όμπερτ (Evelin Aubert) που απογειώνει τη βότκα. Οι τρεις καλλονές που περιχύνουν το γυμνό τους μπούστο όλο νόημα δίνουν και την ιδιαίτερη γεύση στα εν λόγω ποτά. Οι ιδιοκτήτες των G-Spirits (επωνυμία που παραπέμπει και στο σημείο G) εξηγούν πώς συνέλαβαν αυτή την ιδέα: «παρατηρήσαμε ότι δεν είναι μόνο η γεύση που σε κάνει να απολαμβάνεις ένα ποτό ... για εμάς είναι και ο ερωτισμός μιας όμορφης γυναικείας παρέας.... Έτσι για να τελειοποιήσουμε τη γεύση αφήνουμε κάθε σταγόνα του να τρέξει στο στήθος ενός συγκεκριμένου τύπου γυναίκας, τύπου που ταυτίζεται με το συγκεκριμένο ποτό». Αν και η διαδικασία πρέπει να ακολουθεί και κάποιους νόμους... υγιεινής, οι κύριοι G-Spirits επιμένουν ότι τα προϊόντα τους περνούν τους αυστηρότερους ελέγχους πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά... Χ.Τ.

Μια σέξι ιδέα είχε γνωστή γερμανική φίρμα αλκοολούχων ποτών για να διαφημίσει τα προϊόντα της. Έβαλε γυμνά επώνυμα μοντέλα να χύνουν επάνω στο γυμνό τους στήθος βότκα, ρούμι και ουίσκι... η διαδικασία υποτίθεται ότι τελειοποιεί τη γεύση του ποτού, αφού παίρνει και από την μυρωδιά κάθε ξεχωριστής γυναίκας!

Η εταιρία G-Spirits, που χρεώνει μέχρι και 180 δολάρια τη φιάλη ουίσκι ή βότκα, δημιούργησε σάλο με τις νέες της διαφημίσεις (τις οποίες προς το παρόν βλέπουμε μόνο στο site gspirits.com) που θεωρούνται αρκετά προκλητικές ειδικά αν τις φανταστεί κανείς... outdoor. H Playmate της Ουγγαρίας Αλέξα Βάργκα (Alexa Varga) «παίρνει επάνω της» το ουίσκι , μαζί με την Άμινα Μαλάκονα (Amina Malakona) που δίνει γεύση στο ρούμι και την Έβελιν Όμπερτ (Evelin Aubert) που απογειώνει τη βότκα.

Οι τρεις καλλονές που περιχύνουν το γυμνό τους μπούστο όλο νόημα δίνουν και την ιδιαίτερη γεύση στα εν λόγω ποτά. Οι ιδιοκτήτες των G-Spirits (επωνυμία που παραπέμπει και στο σημείο G) εξηγούν πώς συνέλαβαν αυτή την ιδέα: «παρατηρήσαμε ότι δεν είναι μόνο η γεύση που σε κάνει να απολαμβάνεις ένα ποτό ... για εμάς είναι και ο ερωτισμός μιας όμορφης γυναικείας παρέας.... Έτσι για να τελειοποιήσουμε τη γεύση αφήνουμε κάθε σταγόνα του να τρέξει στο στήθος ενός συγκεκριμένου τύπου γυναίκας, τύπου που ταυτίζεται με το συγκεκριμένο ποτό».

Αν και η διαδικασία πρέπει να ακολουθεί και κάποιους νόμους... υγιεινής, οι κύριοι G-Spirits επιμένουν ότι τα προϊόντα τους περνούν τους αυστηρότερους ελέγχους πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά...

Χ.Τ.