Κέιτ Μος: Ανορεξία, γυμνές πόζες και κοκαΐνη

07.01.2013
Είκοσι χρόνια μόντελινγκ αποτυπώνεται στο νέο φωτογραφικό λεύκωμα της Κέιτ Μος (Kate Moss) με τίτλο: «Kate: The Kate Moss Book». Το υπερ-μοντέλο της Βρετανίας συγκέντρωσε θρυλικές φωτογραφίες από τους Mario Testino, Juergen Teller, Hedi Sliman και πολλούς ακόμα κορυφαίους φωτογράφους, προκειμένου να απεικονίσει την εξέλιξή της από ένα αθώο σχεδόν ανορεξικό κορίτσι σε ανυπέρβλητη μούσα γνωστών σχεδιαστών. Οι φωτογραφίες που περιέχονται στο βιβλίο επιλέχτηκαν από την ίδια την Κέιτ και το λεύκωμα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Rizzoli. Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας της νέας της αυτοβιογραφίας η 38χρονη Κέιτ Μος - παντρεμένη με τον κιθαρίστα της μπάντας «The Kills», Τζέιμι Χινς - έκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με την ανορεξία, την αυτοεκτίμησή της στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών, όταν ξεκίνησε το μόντελινγκ, και τις πολύτιμες συμβουλές του πρώην της, γνωστού ηθοποιού Τζόνι Ντεπ. Μεταξύ αυτών: «Αν ήμουν όντως ανορεξική ή έπαιρνα ηρωίνη μπορεί να είχα ταραχτεί παραπάνω από όλα όσα γράφονταν για μένα. Αλλά επειδή ακριβώς δεν ήταν, δεν τα σκεφτόμουν καν. Με ένοιαζε μόνο η γνώμη των ανθρώπων που με γνώριζαν πραγματικά». «Σιχαινόμουν το στήθος μου περισσότερο από οτιδήποτε όταν ήμουν teenager. Και έκανα τα πάντα για να μην χρειαστεί να βγάζω το top μου. Πλέον αντιμετωπίζω την γύμνια ως κάτι που σου δίνει δύναμη. Πριν όμως δεν ήμουν έτσι. Επί χρόνια έβαζα τα κλάματα όποτε ήταν απαραίτητο να δείξω το σώμα μου». Η συμβουλή του Τζόνι Ντεπ που πάντα ακολουθεί είναι: «Ποτέ μην παραπονιέσαι και ποτέ μην δίνεις εξηγήσεις».

Είκοσι χρόνια μόντελινγκ αποτυπώνεται στο νέο φωτογραφικό λεύκωμα της Κέιτ Μος (Kate Moss) με τίτλο: «Kate: The Kate Moss Book».

Το υπερ-μοντέλο της Βρετανίας συγκέντρωσε θρυλικές φωτογραφίες από τους Mario Testino, Juergen Teller, Hedi Sliman και πολλούς ακόμα κορυφαίους φωτογράφους, προκειμένου να απεικονίσει την εξέλιξή της από ένα αθώο σχεδόν ανορεξικό κορίτσι σε ανυπέρβλητη μούσα γνωστών σχεδιαστών.

Οι φωτογραφίες που περιέχονται στο βιβλίο επιλέχτηκαν από την ίδια την Κέιτ και το λεύκωμα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Rizzoli.

Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας της νέας της αυτοβιογραφίας η 38χρονη Κέιτ Μος - παντρεμένη με τον κιθαρίστα της μπάντας «The Kills», Τζέιμι Χινς - έκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με την ανορεξία, την αυτοεκτίμησή της στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών, όταν ξεκίνησε το μόντελινγκ, και τις πολύτιμες συμβουλές του πρώην της, γνωστού ηθοποιού Τζόνι Ντεπ.


Μεταξύ αυτών:

«Αν ήμουν όντως ανορεξική ή έπαιρνα ηρωίνη μπορεί να είχα ταραχτεί παραπάνω από όλα όσα γράφονταν για μένα. Αλλά επειδή ακριβώς δεν ήταν, δεν τα σκεφτόμουν καν. Με ένοιαζε μόνο η γνώμη των ανθρώπων που με γνώριζαν πραγματικά».

«Σιχαινόμουν το στήθος μου περισσότερο από οτιδήποτε όταν ήμουν teenager. Και έκανα τα πάντα για να μην χρειαστεί να βγάζω το top μου. Πλέον αντιμετωπίζω την γύμνια ως κάτι που σου δίνει δύναμη. Πριν όμως δεν ήμουν έτσι. Επί χρόνια έβαζα τα κλάματα όποτε ήταν απαραίτητο να δείξω το σώμα μου».

Η συμβουλή του Τζόνι Ντεπ που πάντα ακολουθεί είναι: «Ποτέ μην παραπονιέσαι και ποτέ μην δίνεις εξηγήσεις».