Τζόντι γδύσου, είμαστε μαζί σου!

09.01.2013
Η Βρετανίδα τηλεπερσόνα και μοντέλο Τζόντι Μαρς (Jodie Marsh) ξεκίνησε σαν ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και αφού έχτισε με πολύ κόπο - πλαστικές, τατουάζ και εντατικό bodybuilding - το κορμί της... έγινε διάσημη! Το 34χρονο γκλάμουρ μοντέλο φωτογραφήθηκε με κατακόκκινα μαλλιά και σέξι εσώρουχα για το περιοδικό ZOO. Η Τζόντι έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς ερασιτεχνικού bodybuilding, το οποίο έχει δηλώσει ότι απογείωσε τη δημοτικότητά της ως... γυναίκα! Το σώμα της είναι προιόν εντατικής άσκησης και διατροφής 4 χρόνων και φυσικά τα credits παίρνει και ο προσωπικός της προπονητής. Η καρβουνοκαπνισμένη Τζόντι (που κάνει σολάριουμ για να φαίνονται πιο ξεκάθαρα οι μυς της όταν "σφίγγεται" στους αγώνες) έχει διατελέσει μερικώς λεσβία και έχει δικό της ριάλιτι με τίτλο «Totally Jodie Marsh».

Η Βρετανίδα τηλεπερσόνα και μοντέλο Τζόντι Μαρς (Jodie Marsh) ξεκίνησε σαν ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας και αφού έχτισε με πολύ κόπο - πλαστικές, τατουάζ και εντατικό bodybuilding - το κορμί της... έγινε διάσημη!

Το 34χρονο γκλάμουρ μοντέλο φωτογραφήθηκε με κατακόκκινα μαλλιά και σέξι εσώρουχα για το περιοδικό ZOO. Η Τζόντι έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς ερασιτεχνικού bodybuilding, το οποίο έχει δηλώσει ότι απογείωσε τη δημοτικότητά της ως... γυναίκα!

Το σώμα της είναι προιόν εντατικής άσκησης και διατροφής 4 χρόνων και φυσικά τα credits παίρνει και ο προσωπικός της προπονητής. Η καρβουνοκαπνισμένη Τζόντι (που κάνει σολάριουμ για να φαίνονται πιο ξεκάθαρα οι μυς της όταν "σφίγγεται" στους αγώνες) έχει διατελέσει μερικώς λεσβία και έχει δικό της ριάλιτι με τίτλο «Totally Jodie Marsh».