Στο Μεξικό τις γδύνουν δυο-δυο

11.01.2013
Εφηβικό μουσικό είδωλο στη Λατινική Αμερική, η εικονιζόμενη έχει κερδίσει διαγωνισμούς τραγουδιού και έχει γίνει γνωστή μέσα από παιδικά ριάλιτι μουσικής στο Μεξικό. Τώρα που έκλεισε τα 21 μπορεί επιτέλους να γίνει ηθοποιός και να φωτογραφηθεί γυμνή, και φυσικά το περιοδικό Playboy είναι το καλύτερο για να αναδειχθεί η σεξουαλικότητά της. Ο λόγος για τη Μπρίσια Μαγιαγκοΐτια (Brissia Mayagoitia) που εκμεταλλεύτηκε το μουσικό της ταλέντο για να φτιάξει το επιτυχημένο ποπ γκρουπ La Nueva Banda... Η Λατίνα καλλονή πάει πακέτο με τη φιλενάδα της σε αυτή την σέξι φωτογράφηση, με την οποία συγκρίνουν τις γραβάτες και τις... αναλογίες τους!

Εφηβικό μουσικό είδωλο στη Λατινική Αμερική, η εικονιζόμενη έχει κερδίσει διαγωνισμούς τραγουδιού και έχει γίνει γνωστή μέσα από παιδικά ριάλιτι μουσικής στο Μεξικό. Τώρα που έκλεισε τα 21 μπορεί επιτέλους να γίνει ηθοποιός και να φωτογραφηθεί γυμνή, και φυσικά το περιοδικό Playboy είναι το καλύτερο για να αναδειχθεί η σεξουαλικότητά της.

Ο λόγος για τη Μπρίσια Μαγιαγκοΐτια (Brissia Mayagoitia) που εκμεταλλεύτηκε το μουσικό της ταλέντο για να φτιάξει το επιτυχημένο ποπ γκρουπ La Nueva Banda... Η Λατίνα καλλονή πάει πακέτο με τη φιλενάδα της σε αυτή την σέξι φωτογράφηση, με την οποία συγκρίνουν τις γραβάτες και τις... αναλογίες τους!