Η σέξι Χουρέμ Σουλτάν όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

11.01.2013
Τα ντεκολτέ της έχουν ξεσηκώσει τη συντηρητική Τουρκία, και οι μηχανορραφίες της έχουν ενθουσιάσει τους θεατές της τούρκικης τηλεοπτικής σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», όπου ερμηνεύει το ρόλο της Χουρρέμ, μιας χριστιανής σκλάβας, την οποία ερωτεύεται ο σουλτάνος Σουλεϊμάν, την παντρεύεται και αποκτούν πέντε παιδιά. Η 1.72 κοκκινομάλλα Χουρρέμ, κατά κόσμον Meryem Sarah Uzerli, έχει διχάσει τους θεατές, αφού οι μισοί τη θαυμάζουν και οι υπόλοιποι την αντιπαθούν σφόδρα! Η 29χρονη ηθοποιός χτίζει την καριέρα της μέσα από αυτό το σίριαλ, το οποίο κάνει θραύση στην Τουρκία, αλλά και όπου αλλού προβάλλεται. Τι ξέρουμε για τη «λιονταρίνα» Meryem Sarah Uzerli; Γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1983. Ο πατέρας της είναι Τούρκος και η μητέρα της Γερμανίδα. Έχει 3 μεγαλύτερα αδέρφια, 2 αδερφούς και 1 αδερφή. Σπούδασε υποκριτική στο Schauspielstudio Frese στο Αμβούργο. Χ.Τ.

Τα ντεκολτέ της έχουν ξεσηκώσει τη συντηρητική Τουρκία, και οι μηχανορραφίες της έχουν ενθουσιάσει τους θεατές της τούρκικης τηλεοπτικής σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», όπου ερμηνεύει το ρόλο της Χουρρέμ, μιας χριστιανής σκλάβας, την οποία ερωτεύεται ο σουλτάνος Σουλεϊμάν, την παντρεύεται και αποκτούν πέντε παιδιά.

Η 1.72 κοκκινομάλλα Χουρρέμ, κατά κόσμον Meryem Sarah Uzerli, έχει διχάσει τους θεατές, αφού οι μισοί τη θαυμάζουν και οι υπόλοιποι την αντιπαθούν σφόδρα! Η 29χρονη ηθοποιός χτίζει την καριέρα της μέσα από αυτό το σίριαλ, το οποίο κάνει θραύση στην Τουρκία, αλλά και όπου αλλού προβάλλεται.

Τι ξέρουμε για τη «λιονταρίνα» Meryem Sarah Uzerli; Γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1983. Ο πατέρας της είναι Τούρκος και η μητέρα της Γερμανίδα. Έχει 3 μεγαλύτερα αδέρφια, 2 αδερφούς και 1 αδερφή. Σπούδασε υποκριτική στο Schauspielstudio Frese στο Αμβούργο.

Χ.Τ.