Η Ριάνα θα ήθελε να της «σκάσει» τη σιλικόνη

25.01.2013
Η Αμερική τη γνώρισε μέσα από το ριάλιτι «Basketball Wives LA», όπου η κάμερα παρακολουθούσε τις ζωές νεαρών διασημοτήτων που έχουν δεσμό με γνωστούς μπασκετμπολίστες. Εμείς μάθαμε τη μελαχρινή καλλονή, Ντράγια Μισέλ (Draya Michele), όταν έκανε δεσμό με τον πρώην (νυν;) αγαπημένο της Ριάνα, Κρις Μπράουν (Chris Brown). Αν και το ζεύγος Μπράουν-Μισέλ κυκλοφόρησε μόνο για μερικούς μήνες, το 25χρονο μοντέλο και σχεδιάστρια έγινε η πέτρα του σκανδάλου... ως «αντικαταστάτρια της Ριάνα». Η Ντράγια γνωστή για τις σέξι εμφανίσεις της έκανε μια καυτή φωτογράφηση στο περιοδικό SHOW. Με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και σκισμένο ολόσωμο μάς δείχνει τους λόγους για τους οποίους ο Κρις την επέλεξε για να πνίξει τον πόνο του μετά τον ξυλοδαρμό της Ριάνα. Μετά το χωρισμό τους, πάντως, δήλωσε σαν άλλη Πυθία: « Για την ώρα είμαι ελεύθερη... το ερώτημα είναι, είμαι και Διαθέσιμη;».

Η Αμερική τη γνώρισε μέσα από το ριάλιτι «Basketball Wives LA», όπου η κάμερα παρακολουθούσε τις ζωές νεαρών διασημοτήτων που έχουν δεσμό με γνωστούς μπασκετμπολίστες. Εμείς μάθαμε τη μελαχρινή καλλονή, Ντράγια Μισέλ (Draya Michele), όταν έκανε δεσμό με τον πρώην (νυν;) αγαπημένο της Ριάνα, Κρις Μπράουν (Chris Brown). Αν και το ζεύγος Μπράουν-Μισέλ κυκλοφόρησε μόνο για μερικούς μήνες, το 25χρονο μοντέλο και σχεδιάστρια έγινε η πέτρα του σκανδάλου... ως «αντικαταστάτρια της Ριάνα».

Η Ντράγια γνωστή για τις σέξι εμφανίσεις της έκανε μια καυτή φωτογράφηση στο περιοδικό SHOW. Με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και σκισμένο ολόσωμο μάς δείχνει τους λόγους για τους οποίους ο Κρις την επέλεξε για να πνίξει τον πόνο του μετά τον ξυλοδαρμό της Ριάνα. Μετά το χωρισμό τους, πάντως, δήλωσε σαν άλλη Πυθία: « Για την ώρα είμαι ελεύθερη... το ερώτημα είναι, είμαι και Διαθέσιμη;».