Ο Ολάντ «έδιωξε» και την Μόνικα Μπελούτσι;

24.01.2013
Φούντωσαν οι φήμες ότι τα βήματα του ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρτιέ (Gérard Depardieu), που εγκατέλειψε την Γαλλία, λόγω των φορολογικών σχεδίων του Φρανσουά Ολάντ, ακολούθησε η Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci)! Η 48χρονη Ιταλίδα σταρ μετακομίζει - μετά του συζύγου της Βενσάν Κασέλ (Vincent Cassel) και των δύο παιδιών της - στο Ρίο ντε Τζανέιρο τον Μάρτιο. Πολλοί έσπευσαν να συνδέσουν αυτή τη μετακόμιση με φορολογικούς λόγους, κάτι που όμως η Μόνικα διέψευσε σε δηλώσεις της στη βραζιλιάνικη έκδοση της Vogue. Ρώμη, Παρίσι, και τώρα Βραζιλία για την πανέμορφη ηθοποιό, η οποία πρόσφατα αγόρασε με τον σύζυγό της σπίτι στο Ρίο. Ο λόγος; Ερωτεύτηκαν αυτή τη χώρα εδώ και χρόνια και θέλουν μια αλλαγή! «Ερωτεύτηκα τη Βραζιλία 18 χρόνια πριν. Όλα τα μέρη του κόσμου έχουν τα προβλήματά τους αλλά λατρεύω τον τρόπο που εσείς (οι Βραζιλιάνοι) τα αντιμετωπίζετε ... με ποίηση ... Μπορεί σε πέντε χρόνια να γυρίσω στη Ρώμη, την αγαπημένη μου πόλη, όμως τώρα η θέση μου είναι μπροστά από την παραλία, να βλέπω τους ανθρώπους στους δρόμους και να αισθάνομαι την ενέργεια της θάλασσας.» δήλωσε η Μπελούτσι. Χ.Τ.

Φούντωσαν οι φήμες ότι τα βήματα του ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρτιέ (Gérard Depardieu), που εγκατέλειψε την Γαλλία, λόγω των φορολογικών σχεδίων του Φρανσουά Ολάντ, ακολούθησε η Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci)!

Η 48χρονη Ιταλίδα σταρ μετακομίζει - μετά του συζύγου της Βενσάν Κασέλ (Vincent Cassel) και των δύο παιδιών της - στο Ρίο ντε Τζανέιρο τον Μάρτιο. Πολλοί έσπευσαν να συνδέσουν αυτή τη μετακόμιση με φορολογικούς λόγους, κάτι που όμως η Μόνικα διέψευσε σε δηλώσεις της στη βραζιλιάνικη έκδοση της Vogue.

Ρώμη, Παρίσι, και τώρα Βραζιλία για την πανέμορφη ηθοποιό, η οποία πρόσφατα αγόρασε με τον σύζυγό της σπίτι στο Ρίο. Ο λόγος; Ερωτεύτηκαν αυτή τη χώρα εδώ και χρόνια και θέλουν μια αλλαγή!

«Ερωτεύτηκα τη Βραζιλία 18 χρόνια πριν. Όλα τα μέρη του κόσμου έχουν τα προβλήματά τους αλλά λατρεύω τον τρόπο που εσείς (οι Βραζιλιάνοι) τα αντιμετωπίζετε ... με ποίηση ... Μπορεί σε πέντε χρόνια να γυρίσω στη Ρώμη, την αγαπημένη μου πόλη, όμως τώρα η θέση μου είναι μπροστά από την παραλία, να βλέπω τους ανθρώπους στους δρόμους και να αισθάνομαι την ενέργεια της θάλασσας.» δήλωσε η Μπελούτσι.

Χ.Τ.