Γυμνή Βαλεντίνα πήρε τους δρόμους!

13.02.2013
Η εκκεντρική Μικαέλα Σάφερ (Micaela Schaefer) δεν θα μπορούσε να μην ταράξει τα αγιοβαλεντίκα… ύδατα και έτσι φόρεσε κάτι εξτρα ελαφρύ και προκλητικό σε σχήμα καρδιάς και βγήκε στους δρόμους! Ένεκα της Ημέρας των Ερωτευμένων, το 27χρονο δίμετρο μοντέλο από τη Γερμανία φωτογραφήθηκε στους δρόμους της χώρας της με καρδούλες, φιογκάκια και φτερά σε σχήμα καρδιάς ανεβάζοντας την λίμπιντο στα ύψη! Σας θυμίζουμε πως η Μικαέλα είχε γίνει ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο γερμανικό Big Brother, όπου είχε βάλει «φωτιά» στις κάμερες με τις γυμνές της εμφανίσεις, ενώ αργότερα συμμετείχε και στο America's Next Top Model. Στο πλούσιο βιογραφικό της διαβάζουμε πως εκτός από μοντέλο, είναι dj και εξαιρετικό party animal.

Η εκκεντρική Μικαέλα Σάφερ (Micaela Schaefer) δεν θα μπορούσε να μην ταράξει τα αγιοβαλεντίκα… ύδατα και έτσι φόρεσε κάτι εξτρα ελαφρύ και προκλητικό σε σχήμα καρδιάς και βγήκε στους δρόμους!
Ένεκα της Ημέρας των Ερωτευμένων, το 27χρονο δίμετρο μοντέλο από τη Γερμανία φωτογραφήθηκε στους δρόμους της χώρας της με καρδούλες, φιογκάκια και φτερά σε σχήμα καρδιάς ανεβάζοντας την λίμπιντο στα ύψη!

Σας θυμίζουμε πως η Μικαέλα είχε γίνει ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο γερμανικό Big Brother, όπου είχε βάλει «φωτιά» στις κάμερες με τις γυμνές της εμφανίσεις, ενώ αργότερα συμμετείχε και στο America's Next Top Model. Στο πλούσιο βιογραφικό της διαβάζουμε πως εκτός από μοντέλο, είναι dj και εξαιρετικό party animal.