Τόπλες στην Ανταρκτική (και έλιωσαν οι πάγοι)

13.02.2013
Ποιος Τιτανικός, ποιοι πιγκουίνοι και ποιο φαινόμενο του θερμοκηπίου; Είναι ξανθιά και «τσουπωτή» και οι άντρες τη λατρεύουν ακόμα και με... κρυοπαγήματα. Η Κέιτ Άπτον (Kate Upton) επιχειρεί να λιώσει τους πάγους του πλανήτη όλου, βγάζοντας γυμνό το στήθος της σε φωτογράφηση στην Ανταρκτική για το Sports Illustrated 2013 Swimsuit Edition. Για δεύτερη συνεχή χρονιά στο εξώφυλλο του SI, το επιτυχημένο μοντέλο έτριξε τα δόντια της από το απίστευτο κρύο... αλλά έφερε εις πέρας τη δύσκολη αυτή φωτογράφηση με μπικίνι στους -35 βαθμούς. Η φωτογράφηση έγινε τον Δεκέμβριο, δηλαδή... καλοκαίρι, για την περιοχή! Με φόντο τα παγόβουνα, η Κέιτ από το ταπεινό Μίσιγκαν έχει βάλει στόχο το ρεκόρ της Ελ ΜακΦέρσον, η οποία έχει κάνει συνολικά 5 εξώφυλλα στο SI. ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ποιος Τιτανικός, ποιοι πιγκουίνοι και ποιο φαινόμενο του θερμοκηπίου; Είναι ξανθιά και «τσουπωτή» και οι άντρες τη λατρεύουν ακόμα και με... κρυοπαγήματα. Η Κέιτ Άπτον (Kate Upton) επιχειρεί να λιώσει τους πάγους του πλανήτη όλου, βγάζοντας γυμνό το στήθος της σε φωτογράφηση στην Ανταρκτική για το Sports Illustrated 2013 Swimsuit Edition.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στο εξώφυλλο του SI, το επιτυχημένο μοντέλο έτριξε τα δόντια της από το απίστευτο κρύο... αλλά έφερε εις πέρας τη δύσκολη αυτή φωτογράφηση με μπικίνι στους -35 βαθμούς.

Η φωτογράφηση έγινε τον Δεκέμβριο, δηλαδή... καλοκαίρι, για την περιοχή! Με φόντο τα παγόβουνα, η Κέιτ από το ταπεινό Μίσιγκαν έχει βάλει στόχο το ρεκόρ της Ελ ΜακΦέρσον, η οποία έχει κάνει συνολικά 5 εξώφυλλα στο SI.