Γνωστή μουσικός θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

14.02.2013
H Ανούσκα Σανκάρ (Αnoushka Shankar), μουσικός και κόρη του θρυλικού Ινδού μουσικού Ραβί Σανκάρ, εξομολογήθηκε δημοσίως πως στην παιδική της ηλικία είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Ο άνθρωπος που την κακοποιούσε, επί σειρά ετών, ήταν, όπως είπε η ίδια, άτομο του στενού οικογενειακού της κύκλου στο οποίο μάλιστα οι γονείς της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη. Η 31 ετών μουσικός αποφάσισε να κάνει τώρα αυτή την αποκάλυψη προκειμένου να συνδράμει στην παγκόσμια καμπάνια που πραγματοποιείται προκειμένου να σταματήσει η βία ενάντια στις γυναίκες. Αφορμή για την έναρξη αυτής της καμπάνιας ήταν ο άγριος βιασμός, στην Ινδία, από μια συμμορία, πριν από δύο περίπου μήνες. «Στηρίζω αυτή την καμπάνια γιατί το χρωστάω στο παιδί μέσα μου που δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσει ποτέ όλο αυτό που του συνέβη», εξομολογήθηκε η Σανκάρ.

H Ανούσκα Σανκάρ (Αnoushka Shankar), μουσικός και κόρη του θρυλικού Ινδού μουσικού Ραβί Σανκάρ, εξομολογήθηκε δημοσίως πως στην παιδική της ηλικία είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο άνθρωπος που την κακοποιούσε, επί σειρά ετών, ήταν, όπως είπε η ίδια, άτομο του στενού οικογενειακού της κύκλου στο οποίο μάλιστα οι γονείς της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη.

Η 31 ετών μουσικός αποφάσισε να κάνει τώρα αυτή την αποκάλυψη προκειμένου να συνδράμει στην παγκόσμια καμπάνια που πραγματοποιείται προκειμένου να σταματήσει η βία ενάντια στις γυναίκες. Αφορμή για την έναρξη αυτής της καμπάνιας ήταν ο άγριος βιασμός, στην Ινδία, από μια συμμορία, πριν από δύο περίπου μήνες.

«Στηρίζω αυτή την καμπάνια γιατί το χρωστάω στο παιδί μέσα μου που δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσει ποτέ όλο αυτό που του συνέβη», εξομολογήθηκε η Σανκάρ.