Απίστευτο! Χόρεψαν ολόγυμνοι στο Dancing with the Stars!

15.02.2013
Απανωτά εγκεφαλικά προκάλεσε το αργεντίνικο Dancing with the Stars, καθώς ένα από τα ζευγάρια του σόου χόρεψε ολόγυμνο!! Πιο συγκεκριμένα, η συνήθης ύποπτη για τις…αποκαλυπτικές της εμφανίσεις Μόνικα Λιστόρτι (Monica Listorti) επιδόθηκε σε μία άνευ προηγουμένου προκλητική εμφάνιση! Εμφανίστηκε φορώντας μία εξαιρετικά Light φορεσιά, και λίγο πριν την ολοκλήρωση της χορογραφίας τα πέταξε κυριολεκτικά όλα από πάνω της! Το κερασάκι στην τούρτα όμως δεν είναι αυτό… είναι ότι όλα τα πέταξε και ο καυτός παρτενέρ της αφήνοντας σύξυλους και άφωνους όλους τους τηλεθεατές της σειράς! Η Λιστόρτι είναι πολύ γνωστή στην Αργεντινή, καθώς ουκ ολίγες φορές έχει εμφανιστεί με … αδαμιαία περιβολή στη μικρή οθόνη. Μετά το περιστατικό στο Dancing, έχει γίνει περιζήτητη σε τηλεοπτικές εκπομπές και πασαρέλες! ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Απανωτά εγκεφαλικά προκάλεσε το αργεντίνικο Dancing with the Stars, καθώς ένα από τα ζευγάρια του σόου χόρεψε ολόγυμνο!!

Πιο συγκεκριμένα, η συνήθης ύποπτη για τις…αποκαλυπτικές της εμφανίσεις Μόνικα Λιστόρτι (Monica Listorti) επιδόθηκε σε μία άνευ προηγουμένου προκλητική εμφάνιση! Εμφανίστηκε φορώντας μία εξαιρετικά Light φορεσιά, και λίγο πριν την ολοκλήρωση της χορογραφίας τα πέταξε κυριολεκτικά όλα από πάνω της! Το κερασάκι στην τούρτα όμως δεν είναι αυτό… είναι ότι όλα τα πέταξε και ο καυτός παρτενέρ της αφήνοντας σύξυλους και άφωνους όλους τους τηλεθεατές της σειράς!

Η Λιστόρτι είναι πολύ γνωστή στην Αργεντινή, καθώς ουκ ολίγες φορές έχει εμφανιστεί με … αδαμιαία περιβολή στη μικρή οθόνη. Μετά το περιστατικό στο Dancing, έχει γίνει περιζήτητη σε τηλεοπτικές εκπομπές και πασαρέλες!