Τι «τραβάει» το... κορίτσι;

22.02.2013
Δώσε σε αυτή την ζουμερή Αιγωκερίνα κλάμπινγκ και μπαρότσαρκα και πάρτης την ... ψυχή! Η εκρηκτική Εμα Φρέιν (Emma Frain) επέστρεψε δριμύτερη στήνοντας στον τοίχο και τραβώντας προς τα... πίσω άλλες αιθέριες υπάρξεις! Η σούπερ καυτή 26χρονη Βρετανίδα της οποίας η φήμη έχει απογειωθεί στη Βρετανία, έκανε καριέρα στο nuts.co.uk, και στο περιοδικό Zoo και δεν σταματά να μας προκαλεί με τις σέξι φωτογραφήσεις της! Σημειώστε παρακαλώ πως η γλυκιά Έμα γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 1987 στο Newcastle και σπουδάζει επιστήμη φυσικής αγωγής. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντά της συναντούμε το Shopping, τις βόλτες με το σκύλο της, τις μπαρότσαρκες, το clubbing, το pole dancing, το τρέξιμο, αλλά και το να παραγγέλνει στο σπίτι φαγητό και να το συνοδεύει με μία καλή ταινία περιπέτειας.

Δώσε σε αυτή την ζουμερή Αιγωκερίνα κλάμπινγκ και μπαρότσαρκα και πάρτης την ... ψυχή! Η εκρηκτική Εμα Φρέιν (Emma Frain) επέστρεψε δριμύτερη στήνοντας στον τοίχο και τραβώντας προς τα... πίσω άλλες αιθέριες υπάρξεις! Η σούπερ καυτή 26χρονη Βρετανίδα της οποίας η φήμη έχει απογειωθεί στη Βρετανία, έκανε καριέρα στο nuts.co.uk, και στο περιοδικό Zoo και δεν σταματά να μας προκαλεί με τις σέξι φωτογραφήσεις της!

Σημειώστε παρακαλώ πως η γλυκιά Έμα γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 1987 στο Newcastle και σπουδάζει επιστήμη φυσικής αγωγής. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντά της συναντούμε το Shopping, τις βόλτες με το σκύλο της, τις μπαρότσαρκες, το clubbing, το pole dancing, το τρέξιμο, αλλά και το να παραγγέλνει στο σπίτι φαγητό και να το συνοδεύει με μία καλή ταινία περιπέτειας.