Η Ριάνα «χουφτώνει» την Κέιτ Μος

22.02.2013
Είναι διάσημες, πλούσιες, όμορφες και ήθελαν πάντα να αγγίξουν η μία την άλλη! Ο Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) ήταν εκεί να τις φωτογραφίσει και το περιοδικό V απαθανάτισε τις S&M πόζες τους, γυρίζοντας και το ανάλογο βίντεο κλιπ. Σε ένα ντεφιλέ της γνωστής σχεδιάστριας Στέλα ΜακΚάρτνεϊ, η Κέιτ Μος άκουσε τη Ριάνα και τον Τεστίνο να κανονίζουν μια φωτογράφηση και προσφέρθηκε να κάνουν... τρίο! «Πλάκα με κάνεις;», απάντησε η Ριάνα και έκλεισαν το καυτό ραντεβού. Η 25χρονη Ριάνα (Rihanna) «χουφτώνει» την 39χρονη Κέιτ Μος (Kate Moss) και η Κέιτ ως πρεσβύτερη το απολαμβάνει δεόντως. Και οι δύο έχουν ένα απόλυτο κοινό (εκτός από τους χρωματιστούς φακούς επαφής και την αγάπη για τα τατουάζ) ... πετάνε τα ρούχα τους με μεγάλη ευκολία και τους αρέσουν και οι ... γυναίκες. Άρα η συνταγή έδεσε, το γλυκό πέτυχε και το περιοδικό V ξεπούλησε! Χ.Τ. ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Είναι διάσημες, πλούσιες, όμορφες και ήθελαν πάντα να αγγίξουν η μία την άλλη! Ο Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) ήταν εκεί να τις φωτογραφίσει και το περιοδικό V απαθανάτισε τις S&M πόζες τους, γυρίζοντας και το ανάλογο βίντεο κλιπ.

Σε ένα ντεφιλέ της γνωστής σχεδιάστριας Στέλα ΜακΚάρτνεϊ, η Κέιτ Μος άκουσε τη Ριάνα και τον Τεστίνο να κανονίζουν μια φωτογράφηση και προσφέρθηκε να κάνουν... τρίο! «Πλάκα με κάνεις;», απάντησε η Ριάνα και έκλεισαν το καυτό ραντεβού.

Η 25χρονη Ριάνα (Rihanna) «χουφτώνει» την 39χρονη Κέιτ Μος (Kate Moss) και η Κέιτ ως πρεσβύτερη το απολαμβάνει δεόντως. Και οι δύο έχουν ένα απόλυτο κοινό (εκτός από τους χρωματιστούς φακούς επαφής και την αγάπη για τα τατουάζ) ... πετάνε τα ρούχα τους με μεγάλη ευκολία και τους αρέσουν και οι ... γυναίκες. Άρα η συνταγή έδεσε, το γλυκό πέτυχε και το περιοδικό V ξεπούλησε!

Χ.Τ.