Οπλοπολυβόλα "μεμέ"

08.03.2013
Κάποτε ένας ατζέντης τη συμβούλεψε να «κόψει» το στήθος της γιατί κανείς δεν θα την πάρει σοβαρά στις ΗΠΑ! Που να ήξερε ότι η 39χρονη σήμερα, Κολομβιανή μοντέλο, ηθοποιός και τηλεπερσόνα, Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara), θα έκανε καριέρα ακριβώς λόγω αυτού του "τροφαντού" χαρακτηριστικού της. Για του λόγου το αληθές, το νέο πόστερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, «Machete Kills», δείχνει τη Βεργκάρα με ένα στήθος οπλοπολυβόλο. Οκ, η ιδέα δεν είναι «παρθένα»... έχουμε δει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, τη Λέιντι Γκάγκα και την Κέιτι Πέρι να κάνουν τις ρώγες τους να ξεπετάνε από σφαίρες μέχρι και ... σαντιγί... παρά ταύτα η Σοφία μάς αρέσει ό,τι και αν κάνει! Ένα περίπου ίδιο στηθόδεσμο είδαμε στην κωμωδία «Austin Powers: International Man of Mystery». Η Κολομβιανή σταρ του Modern Family υποδύεται την Lady Desdemona στο σίκουελ του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που εξοπλίζει μια πρωταγωνίστρια του με κάποιο προκλητικό όπλο... Θυμίζουμε το «Planet Terror» του 2007 με την Ρόουζ Μακγκόουαν και το θαυματουργό πόδι της ! Χ.Τ.

Κάποτε ένας ατζέντης τη συμβούλεψε να «κόψει» το στήθος της γιατί κανείς δεν θα την πάρει σοβαρά στις ΗΠΑ! Που να ήξερε ότι η 39χρονη σήμερα, Κολομβιανή μοντέλο, ηθοποιός και τηλεπερσόνα, Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara), θα έκανε καριέρα ακριβώς λόγω αυτού του "τροφαντού" χαρακτηριστικού της.

Για του λόγου το αληθές, το νέο πόστερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, «Machete Kills», δείχνει τη Βεργκάρα με ένα στήθος οπλοπολυβόλο. Οκ, η ιδέα δεν είναι «παρθένα»... έχουμε δει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, τη Λέιντι Γκάγκα και την Κέιτι Πέρι να κάνουν τις ρώγες τους να ξεπετάνε από σφαίρες μέχρι και ... σαντιγί... παρά ταύτα η Σοφία μάς αρέσει ό,τι και αν κάνει! Ένα περίπου ίδιο στηθόδεσμο είδαμε στην κωμωδία «Austin Powers: International Man of Mystery».

Η Κολομβιανή σταρ του Modern Family υποδύεται την Lady Desdemona στο σίκουελ του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που εξοπλίζει μια πρωταγωνίστρια του με κάποιο προκλητικό όπλο... Θυμίζουμε το «Planet Terror» του 2007 με την Ρόουζ Μακγκόουαν και το θαυματουργό πόδι της !

Χ.Τ.