Ο κόλπος της σέρνει... καράβι [κυριολεκτικά]

10.03.2013
Αυτοί που υποστηρίζουν πως το …νινί σέρνει καράβι δεν έχουν τελικά καθόλου άδικο! Η Ρωσίδα γυμνάστρια Τατιάνα Κοζεβνικόβα (Tatiana Kozhevnikova) επιβεβαιώνει απόλυτα το παραπάνω ρητό αφού μπορεί να σηκώσει με τους μυς των γεννητικών της οργάνων (και μόνο) μέχρι και 14 κιλά! Μάλιστα διαθέτει για τους πιο… παραδόπιστους και την πιστοποίηση των ρεκόρ Γκίνες! Η 42χρονη Ρωσίδα σε συνεντεύξεις της αποκαλύπτει πως αυτό δεν έγινε εν μία νυκτί… Για να το πετύχει χρειάστηκαν 20 ολόκληρα χρόνια εντατικής άσκησης. Αφορμή για να ξεκινήσει αυτή την πρωτότυπη γυμναστική ήταν κυρίως η χαλάρωση που της άφησε η γέννα του παιδιού της στο αιδοίο. Τότε έψαξε και βρήκε πως παλαιότερα οι γυναίκες αντιμετώπιζαν το πρόβλημα αυτό με ξύλινες μπάλες. Αυτή αντί για μπάλες, άρχισε να βάζει στον κόλπο της ένα ξύλινο αυγό και έσφιγγε τους μυς της προκειμένου να κρατήσουν το αυγό μέσα. Αφού το κατάφερε, άρχισε να προσαρμόζει τα βάρη στο αυγό και κάπως έτσι κατόρθωσε να αποκτήσει ατσαλένιους ηβοκοκκυγικούς μύς!

Αυτοί που υποστηρίζουν πως το …νινί σέρνει καράβι δεν έχουν τελικά καθόλου άδικο! Η Ρωσίδα γυμνάστρια Τατιάνα Κοζεβνικόβα (Tatiana Kozhevnikova) επιβεβαιώνει απόλυτα το παραπάνω ρητό αφού μπορεί να σηκώσει με τους μυς των γεννητικών της οργάνων (και μόνο) μέχρι και 14 κιλά!

Μάλιστα διαθέτει για τους πιο… παραδόπιστους και την πιστοποίηση των ρεκόρ Γκίνες!
Η 42χρονη Ρωσίδα σε συνεντεύξεις της αποκαλύπτει πως αυτό δεν έγινε εν μία νυκτί… Για να το πετύχει χρειάστηκαν 20 ολόκληρα χρόνια εντατικής άσκησης. Αφορμή για να ξεκινήσει αυτή την πρωτότυπη γυμναστική ήταν κυρίως η χαλάρωση που της άφησε η γέννα του παιδιού της στο αιδοίο. Τότε έψαξε και βρήκε πως παλαιότερα οι γυναίκες αντιμετώπιζαν το πρόβλημα αυτό με ξύλινες μπάλες.
Αυτή αντί για μπάλες, άρχισε να βάζει στον κόλπο της ένα ξύλινο αυγό και έσφιγγε τους μυς της προκειμένου να κρατήσουν το αυγό μέσα. Αφού το κατάφερε, άρχισε να προσαρμόζει τα βάρη στο αυγό και κάπως έτσι κατόρθωσε να αποκτήσει ατσαλένιους ηβοκοκκυγικούς μύς!