Καθηγήτρια γαλλικών έγινε μοντέλο λάτεξ

29.03.2013
Επιτέλους και κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα μοντέλα που κατά καιρούς παρουσιάζουμε! Ο λόγος για την ενδιαφέρουσα 3D κοκκινομάλλα Μπιάνκα Μποσάμπ (Bianca Beauchamp) που είναι μοντέλο... λάτεξ ερωτικών εσώρουχων! Αυτοαποκαλείται φετίχ μοντέλο για ενήλικα γούστα (!!!) και γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά. Στο παρελθόν έχει διδάξει Γαλλικά ως καθηγήτρια ατο Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ... όπου οι μαθητές υποθέτουμε ότι πέρασαν όλα τα μαθήματα. Στα 17 της παντρεύτηκε, κατόπιν δημιούργησε website με θέματα ερωτικών φετίχ και τέλος αποφάσισε να κάνει μια σοβαρή επέμβαση αύξησης στήθους, κάτι που εκτόξευσε την καριέρα της. Το τελευταίο που θα πούμε για την 35άρα σήμερα Μποσάμπ είναι ότι το 2006 απέκτησε και τον τίτλο της συγγραφέως ... εκδίδοντας το βιβλίο «Bianca Beauchamp – Fetish Sex Symbol».

Επιτέλους και κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα μοντέλα που κατά καιρούς παρουσιάζουμε! Ο λόγος για την ενδιαφέρουσα 3D κοκκινομάλλα Μπιάνκα Μποσάμπ (Bianca Beauchamp) που είναι μοντέλο... λάτεξ ερωτικών εσώρουχων! Αυτοαποκαλείται φετίχ μοντέλο για ενήλικα γούστα (!!!) και γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά. Στο παρελθόν έχει διδάξει Γαλλικά ως καθηγήτρια ατο Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ... όπου οι μαθητές υποθέτουμε ότι πέρασαν όλα τα μαθήματα.

Στα 17 της παντρεύτηκε, κατόπιν δημιούργησε website με θέματα ερωτικών φετίχ και τέλος αποφάσισε να κάνει μια σοβαρή επέμβαση αύξησης στήθους, κάτι που εκτόξευσε την καριέρα της. Το τελευταίο που θα πούμε για την 35άρα σήμερα Μποσάμπ είναι ότι το 2006 απέκτησε και τον τίτλο της συγγραφέως ... εκδίδοντας το βιβλίο «Bianca Beauchamp – Fetish Sex Symbol».