Άφησε το καλύτερο για το ... τέλος

08.04.2013
Εγκεφαλικά επεισόδια προκάλεσε η δήλωση της κορμάρας από την Παραγουάη πως σταματά τις σέξι φωτογραφήσεις! Ο λόγος για την επίγεια θέα, Λαρίσα Ρικέλμε (Larissa Riquelme), που, αφού φωτογραφήθηκε σε καυτές πόζες για τη διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρείας εσωρούχων, τάραξε τα ύδατα της υφηλίου με τη δήλωσή της πως σταματά να γδύνεται γιατί θέλει να σοβαρευτεί και να αφήσει ιστορία για το υποκριτικό της ταλέντο – καθώς τυγχάνει να είναι και ηθοποιός- και όχι για το σώμα της! Σας θυμίζουμε πως η 27χρονη Λαρίσα είχε γίνει διάσημη με τη δήλωσή της πως θα τρέξει ολόγυμνη στην κεντρική πλατεία της Παραγουάης, αν η εθνική της ομάδα σήκωνε το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου. Έκτοτε συμμετείχε στο αργεντίνικο «Dancing With The Stars» και αποτελεί την αγαπημένη guest των τηλεοπτικών καναλιών της λατινικής αμερικής.

Εγκεφαλικά επεισόδια προκάλεσε η δήλωση της κορμάρας από την Παραγουάη πως σταματά τις σέξι φωτογραφήσεις! Ο λόγος για την επίγεια θέα, Λαρίσα Ρικέλμε (Larissa Riquelme), που, αφού φωτογραφήθηκε σε καυτές πόζες για τη διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρείας εσωρούχων, τάραξε τα ύδατα της υφηλίου με τη δήλωσή της πως σταματά να γδύνεται γιατί θέλει να σοβαρευτεί και να αφήσει ιστορία για το υποκριτικό της ταλέντο – καθώς τυγχάνει να είναι και ηθοποιός- και όχι για το σώμα της!
Σας θυμίζουμε πως η 27χρονη Λαρίσα είχε γίνει διάσημη με τη δήλωσή της πως θα τρέξει ολόγυμνη στην κεντρική πλατεία της Παραγουάης, αν η εθνική της ομάδα σήκωνε το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου. Έκτοτε συμμετείχε στο αργεντίνικο «Dancing With The Stars» και αποτελεί την αγαπημένη guest των τηλεοπτικών καναλιών της λατινικής αμερικής.