Γνωστή Ελληνίδα πολιτικός σε τόπλες φωτογράφηση

09.04.2013
Μην κοιτάτε από τότε που έγινε πολιτικός. Πριν από περίπου 20 χρόνια, η Άντζελα Γκερέκου είχε φωτογραφηθεί αισθησιακά για το περιοδικό Playboy, με τον ιντριγκαδόρικο υπέρτιτλο «Πρόβα Γυμνού». Τότε που είχε πολύ κοντά μαλλιά και σιλουέτα αλλά Μόνικα Μπελούτσι, η Άντελα δεν δίστασε να ποζάρει τόπλες. Σήμερα 54 ετών, η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι φανερό ότι προτιμάει τα... ταγιέρ. Η Άντζελα Γκερέκου είναι αρχιτέκτων, ηθοποιός και πολιτικός. Γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 15 Απριλίου 1959. Έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και ηθοποιία στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου.

Μην κοιτάτε από τότε που έγινε πολιτικός. Πριν από περίπου 20 χρόνια, η Άντζελα Γκερέκου είχε φωτογραφηθεί αισθησιακά για το περιοδικό Playboy, με τον ιντριγκαδόρικο υπέρτιτλο «Πρόβα Γυμνού». Τότε που είχε πολύ κοντά μαλλιά και σιλουέτα αλλά Μόνικα Μπελούτσι, η Άντελα δεν δίστασε να ποζάρει τόπλες. Σήμερα 54 ετών, η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι φανερό ότι προτιμάει τα... ταγιέρ.

Η Άντζελα Γκερέκου είναι αρχιτέκτων, ηθοποιός και πολιτικός. Γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 15 Απριλίου 1959. Έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και ηθοποιία στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου.