Οι πιο σέξι στιγμές της "απολυμένης" Μιράντα Κερ

12.04.2013
Θα σου πήγαινε η καρδιά να τη στείλεις στο... λογιστήριο; Όχι δεν είναι η οικονομική κρίση, αλλά ο ατίθασος χαρακτήρας της, που έφερε το χαρτί της... απόλυσης για το σουπερμόντελ Μιράντα Κερ (Miranda Kerr). Ο Άγγελος της Victoria's Secret απολύθηκε από τη φίρμα εσωρούχων, λόγω της άσχημης συμπεριφοράς της και των δυσκολιών που φημολογείται ότι προκαλούσε σε κάθε φωτογράφηση. Αυτά χθες γιατί σήμερα η εταιρεία με επίσημη ανακοίνωση της διέψευσε τα πάντα! Το 30χρονο μοντέλο από την Αυστραλία, σύζυγος του ηθοποιού Ορλάντο Μπλουμ, είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στην Αμερική. Διατηρεί την άψογη σιλουέτα της, ακόμα και μετά τη γέννα, κάνοντας φανατικά γιόγκα, μποξ και τρέξιμο, και πίνοντας χυμό από το φυτό νόνι! Ιδού μερικές από τις πιο σέξι στιγμές της ...

Θα σου πήγαινε η καρδιά να τη στείλεις στο... λογιστήριο; Όχι δεν είναι η οικονομική κρίση, αλλά ο ατίθασος χαρακτήρας της, που έφερε το χαρτί της... απόλυσης για το σουπερμόντελ Μιράντα Κερ (Miranda Kerr). Ο Άγγελος της Victoria's Secret απολύθηκε από τη φίρμα εσωρούχων, λόγω της άσχημης συμπεριφοράς της και των δυσκολιών που φημολογείται ότι προκαλούσε σε κάθε φωτογράφηση. Αυτά χθες γιατί σήμερα η εταιρεία με επίσημη ανακοίνωση της διέψευσε τα πάντα!

Το 30χρονο μοντέλο από την Αυστραλία, σύζυγος του ηθοποιού Ορλάντο Μπλουμ, είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στην Αμερική. Διατηρεί την άψογη σιλουέτα της, ακόμα και μετά τη γέννα, κάνοντας φανατικά γιόγκα, μποξ και τρέξιμο, και πίνοντας χυμό από το φυτό νόνι!

Ιδού μερικές από τις πιο σέξι στιγμές της ...