Ισπανίδα πολιτικός αυτοϊκανοποιείται στο φακό

19.04.2013
Που είσαι Μπερλουσκόνι να την πάρεις... μεταγραφή; Μια σέξι έκπληξη περιμένει τους αναγνώστες του ισπανικού περιοδικού Interviú αυτό το μήνα. Η Ολβίδο Ορμίγος (Olvido Hormigos) πρώην σύμβουλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Ισπανία, φωτογραφίζεται ημίγυμνη στο εξώφυλλο και δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Η πρώην πολιτικός της περιοχής του Τολέδο έγινε παγκοσμίως γνωστή πριν από καιρό όταν διέρρευσε ένα προσωπικό της βίντεο στο οποίο αυτοϊκανοποιούταν. Το βίντεο είχε παραλήπτη έναν γνωστό ποδοσφαιριστή τον Σεπτέμβριο του 2012, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό μόλις 3 μήνες. Το βίντεο διέρρευσε από εκείνον, με αποτέλεσμα η πολιτικός να παραιτηθεί εξαιτίας της κατακραυγής από την κοινή γνώμη. Σήμερα, η 42χρονη Ορμίγος τόνισε πως, επιτέλους, τα αφήνει όλα πίσω της και είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα της, αλλά πρόσθεσε πως «Αυτό που θέλω είναι ο ποδοσφαιριστής, που κυκλοφορεί έξω σαν "κύριος", να τιμωρηθεί... ».

Που είσαι Μπερλουσκόνι να την πάρεις... μεταγραφή; Μια σέξι έκπληξη περιμένει τους αναγνώστες του ισπανικού περιοδικού Interviú αυτό το μήνα. Η Ολβίδο Ορμίγος (Olvido Hormigos) πρώην σύμβουλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Ισπανία, φωτογραφίζεται ημίγυμνη στο εξώφυλλο και δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Η πρώην πολιτικός της περιοχής του Τολέδο έγινε παγκοσμίως γνωστή πριν από καιρό όταν διέρρευσε ένα προσωπικό της βίντεο στο οποίο αυτοϊκανοποιούταν. Το βίντεο είχε παραλήπτη έναν γνωστό ποδοσφαιριστή τον Σεπτέμβριο του 2012, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό μόλις 3 μήνες. Το βίντεο διέρρευσε από εκείνον, με αποτέλεσμα η πολιτικός να παραιτηθεί εξαιτίας της κατακραυγής από την κοινή γνώμη.

Σήμερα, η 42χρονη Ορμίγος τόνισε πως, επιτέλους, τα αφήνει όλα πίσω της και είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα της, αλλά πρόσθεσε πως «Αυτό που θέλω είναι ο ποδοσφαιριστής, που κυκλοφορεί έξω σαν "κύριος", να τιμωρηθεί... ».