Η νονά Κατερίνα Στανίση σε σέξι φωτογράφηση

29.04.2013
Πρόσωπο και … νονά των ημερών έχει γίνει η Κατερίνα Στανίση με αφορμή την πασχαλινή διαφήμιση γνωστής εταιρείας παιχνιδιών, όπου εμφανίζεται φορώντας μία λαμπερή βραδινή τουαλέτα, φορτωμένη με δώρα, να τραγουδά με τους κουμπάρους δίπλα στον οβελία! Πολλοί συνάδελφοί της κατηγόρησαν, άλλοι την υπερασπίστηκαν και άλλοι απλώς αδιαφόρησαν για τη συμμετοχή της σ΄ αυτή, όμως η διάσημη λαϊκή τραγουδίστρια δηλώνει σε συνεντεύξεις της πως «χάρηκε τη διαφήμιση και με το παραπάνω μάλιστα» και πως επίκειται και σίκουελ! Εμείς ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε την πιο διάσημη νονά των ημερών σε μια παλιά προκλητική της φωτογράφηση στο Playboy (1992).

Πρόσωπο και … νονά των ημερών έχει γίνει η Κατερίνα Στανίση με αφορμή την πασχαλινή διαφήμιση γνωστής εταιρείας παιχνιδιών, όπου εμφανίζεται φορώντας μία λαμπερή βραδινή τουαλέτα, φορτωμένη με δώρα, να τραγουδά με τους κουμπάρους δίπλα στον οβελία!

Πολλοί συνάδελφοί της κατηγόρησαν, άλλοι την υπερασπίστηκαν και άλλοι απλώς αδιαφόρησαν για τη συμμετοχή της σ΄ αυτή, όμως η διάσημη λαϊκή τραγουδίστρια δηλώνει σε συνεντεύξεις της πως «χάρηκε τη διαφήμιση και με το παραπάνω μάλιστα» και πως επίκειται και σίκουελ!

Εμείς ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε την πιο διάσημη νονά των ημερών σε μια παλιά προκλητική της φωτογράφηση στο Playboy (1992).