Η Γερμανίδα πορνοστάρ του... ΟΗΕ

14.05.2013
Ο ΟΗΕ «ακολουθεί» την εικονιζόμενη στο twitter; Η 31χρονη πορνοστάρ κομπάζει ότι διαθέτει το μεγαλύτερο πλαστικό στήθος στην ερωτική βιομηχανία, είναι Γερμανίδα και τελευταία έχει γίνει πιο γνωστή... όχι για τα επαγγελματικά της προσόντα. Από ότι διαβάζουμε στη Daily Mail, κάποιος χρήστης του twitter έψαξε από περιέργεια να δει ποιούς ακολουθεί στο twitter, ο ΟΗΕ. Διαπίστωσε, λοιπόν, ότι ανάμεσα στα ονόματα των πολιτικών και λοιπών προσώπων που ακολουθούσε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, βρισκόταν και ο λογαριασμός της εικονιζόμενης Γερμανίδας πορνοστάρ, Πενέλοπε Μπλακ Ντάιμοντ (Penelope Black Diamond). Σήμα κατατεθέν, το τεράστιο στήθος της. Φυσικά, μόλις διέρρευσε το γεγονός έσπευσαν να τη διαγράψουν... Τελικά, σε κάθε περίπτωση, τα Ηνωμένα Έθνη έχουν μεγάλες... βλέψεις!

Ο ΟΗΕ «ακολουθεί» την εικονιζόμενη στο twitter; Η 31χρονη πορνοστάρ κομπάζει ότι διαθέτει το μεγαλύτερο πλαστικό στήθος στην ερωτική βιομηχανία, είναι Γερμανίδα και τελευταία έχει γίνει πιο γνωστή... όχι για τα επαγγελματικά της προσόντα.

Από ότι διαβάζουμε στη Daily Mail, κάποιος χρήστης του twitter έψαξε από περιέργεια να δει ποιούς ακολουθεί στο twitter, ο ΟΗΕ. Διαπίστωσε, λοιπόν, ότι ανάμεσα στα ονόματα των πολιτικών και λοιπών προσώπων που ακολουθούσε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, βρισκόταν και ο λογαριασμός της εικονιζόμενης Γερμανίδας πορνοστάρ, Πενέλοπε Μπλακ Ντάιμοντ (Penelope Black Diamond). Σήμα κατατεθέν, το τεράστιο στήθος της. Φυσικά, μόλις διέρρευσε το γεγονός έσπευσαν να τη διαγράψουν... Τελικά, σε κάθε περίπτωση, τα Ηνωμένα Έθνη έχουν μεγάλες... βλέψεις!