«Η μονογαμία είναι μαγκιά!»

20.05.2013
Δεν την ξέρει ούτε η μάνα της - που λένε - αλλά η εικονιζόμενη Σέρβα θέλει να γίνει διάσημη όσο πιο σύντομα γίνεται. Η σέξι καλλονή Ιβάνα Σταμένκοβιτς (Ivana Stamenkovic), φωτογραφήθηκε για το Maxim της Αυστραλίας δείχνοντας στα ατελείωτα πόδια της. Η μελαχρινή Σέρβα διαβεβαίωσε τους άνδρες θαυμαστές της ότι τα προσόντα της είναι απολύτως φυσικά και ότι διατηρεί τη σιλουέτα της με διατροφή και εντατική γυμναστική. Το κορίτσι - αν και φαίνεται πεταχτούλα - είναι για.. σπίτι, και προτιμάει τις μακροχρόνιες σχέσεις: «Δεν μου αρέσει να γυρνάω εδώ και εκεί. Προτιμώ να έχω μακρόχρονη και σταθερή σχέση». Για την Ιβάνα η μονογαμία είναι ... μαγκιά!

Δεν την ξέρει ούτε η μάνα της - που λένε - αλλά η εικονιζόμενη Σέρβα θέλει να γίνει διάσημη όσο πιο σύντομα γίνεται. Η σέξι καλλονή Ιβάνα Σταμένκοβιτς (Ivana Stamenkovic), φωτογραφήθηκε για το Maxim της Αυστραλίας δείχνοντας στα ατελείωτα πόδια της. Η μελαχρινή Σέρβα διαβεβαίωσε τους άνδρες θαυμαστές της ότι τα προσόντα της είναι απολύτως φυσικά και ότι διατηρεί τη σιλουέτα της με διατροφή και εντατική γυμναστική.

Το κορίτσι - αν και φαίνεται πεταχτούλα - είναι για.. σπίτι, και προτιμάει τις μακροχρόνιες σχέσεις: «Δεν μου αρέσει να γυρνάω εδώ και εκεί. Προτιμώ να έχω μακρόχρονη και σταθερή σχέση». Για την Ιβάνα η μονογαμία είναι ... μαγκιά!