Το γλύφει μέχρι να... γυαλίσει

24.05.2013
Δεν ήξερε ντιπ από καθάρισμα, σιδέρωμα και λάντζα. Η μαμά της την είχε μη στάξει και μη βρέξει για να μην σκάσουν τα χεράκια της και σπάσουν τα νυχάκια της. Η Νοέλια Φερνάντες (Noelia Fernandez) έπρεπε να φτάσει 20 ετών και να μπει στο σπίτι του Ισπανικού Big Brother για να πιάσει στο χέρι σφουγγαρίστρα και να ανοίξει καθαριστικό. Και καλά έκανε η κοπέλα, γιατί με αφορμή τις νέες γνώσεις που απέκτησε, έκανε μία σούπερ σέξι φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού INTERVIU στη χώρα της. Εκεί μάθαμε και πολύ σπουδαία πράγματα γι' αυτήν, όπως ότι είναι Μπαρτσελόνα, της αρέσουν τα άλογα και ο κολλητός της φίλος – με τον οποίο ουδέποτε είχαν σεξουαλικές σχέσεις- είναι ποδοσφαιριστής.

Δεν ήξερε ντιπ από καθάρισμα, σιδέρωμα και λάντζα. Η μαμά της την είχε μη στάξει και μη βρέξει για να μην σκάσουν τα χεράκια της και σπάσουν τα νυχάκια της. Η Νοέλια Φερνάντες (Noelia Fernandez) έπρεπε να φτάσει 20 ετών και να μπει στο σπίτι του Ισπανικού Big Brother για να πιάσει στο χέρι σφουγγαρίστρα και να ανοίξει καθαριστικό.
Και καλά έκανε η κοπέλα, γιατί με αφορμή τις νέες γνώσεις που απέκτησε, έκανε μία σούπερ σέξι φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού INTERVIU στη χώρα της. Εκεί μάθαμε και πολύ σπουδαία πράγματα γι' αυτήν, όπως ότι είναι Μπαρτσελόνα, της αρέσουν τα άλογα και ο κολλητός της φίλος – με τον οποίο ουδέποτε είχαν σεξουαλικές σχέσεις- είναι ποδοσφαιριστής.