Δες γνωστά μοντέλα χωρίς μακιγιάζ -και πάρε τα πάνω σου!

27.05.2013
Γυναίκες όλου του κόσμου ενωθείτε και ... χαλαρώστε! Φωτογραφίζονται σε όλα τα περιοδικά αψεγάδιαστες και λαμπερές. Τις βλέπεις και λες ότι ο Θεός είχε έμπνευση όταν έφτιαχνε αυτά τα τέλεια πλάσματα. Ακόμα και τα πιο γκλαμ, όμορφα και πλούσια μοντέλα του κόσμου, όταν φωτογραφίζονται αχτένιστα και χωρίς μακιγιάζ μοιάζουν με κορίτσια της διπλανής πόρτας. Δες τα πιο γνωστά μοντέλα, από τις Βραζιλιάνες Αλεσάντρα Αμπρόζιο και Αντριάνα Λίμα έως την Ισραηλινή Μπαρ Ρεφαέλι και το "Κορμί" Ελ Μακφέρσον σε πόζες χωρίς μέικ-απ και photoshop... και πάρε θάρρος! Διάβασε επίσης: Πορνοστάρ πριν και μετά το «σπατουλάρισμα» Τρανσέξουαλ περφόρμερς πριν και μετά τη μεταμόρφωση

Γυναίκες όλου του κόσμου ενωθείτε και ... χαλαρώστε! Φωτογραφίζονται σε όλα τα περιοδικά αψεγάδιαστες και λαμπερές. Τις βλέπεις και λες ότι ο Θεός είχε έμπνευση όταν έφτιαχνε αυτά τα τέλεια πλάσματα. Ακόμα και τα πιο γκλαμ, όμορφα και πλούσια μοντέλα του κόσμου, όταν φωτογραφίζονται αχτένιστα και χωρίς μακιγιάζ μοιάζουν με κορίτσια της διπλανής πόρτας.

Δες τα πιο γνωστά μοντέλα, από τις Βραζιλιάνες Αλεσάντρα Αμπρόζιο και Αντριάνα Λίμα έως την Ισραηλινή Μπαρ Ρεφαέλι και το "Κορμί" Ελ Μακφέρσον σε πόζες χωρίς μέικ-απ και photoshop... και πάρε θάρρος!

Διάβασε επίσης:

Πορνοστάρ πριν και μετά το «σπατουλάρισμα»

Τρανσέξουαλ περφόρμερς πριν και μετά τη μεταμόρφωση