Το τρώει και... τρελαίνεται

28.05.2013
Η Νίνα Αγκντάλ (Nina Agdal) φορά το σούπερ σέξι μικροσκοπικό μπικίνι της της, κρατά στο χέρι ένα τεράστιο χάμπουργκερ και δεν διστάζει να το απολαύσει πάνω στην καυτή άμμο! Η Carl’s Jr. & Hardee’s, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστιατορίων στην Αμερική, χτύπησε φλέβα χρυσού όταν ο διάσημος άγγελος της Victoria Secret συμφώνησε να διαφημίσει το Atlantic Cod Fish Sandwich, δηλαδή ένα λαχταριστό χάμπουργκερ από ψάρι! Η εν λόγω διαφήμιση προβλήθηκε για πρώτη φορά στο ημίχρονο του Super Bowl και το αμερικανικό ΕΚΑΒ δέχθηκε άπειρα τηλεφωνήματα για εγκεφαλικά! Σημειώστε πως η Νίνα γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1992 στη Δανία και οι μετοχές της στον κόσμο της σοουμπιζ εκτοξεύτηκαν κυριολεκτικά στα ύψη όταν φωτογραφήθηκε για το Sports Illustrated Swimsuit Issue, ενώ πολλοί την χαρακτηρίζουν ως rookie του modeling.

Η Νίνα Αγκντάλ (Nina Agdal) φορά το σούπερ σέξι μικροσκοπικό μπικίνι της της, κρατά στο χέρι ένα τεράστιο χάμπουργκερ και δεν διστάζει να το απολαύσει πάνω στην καυτή άμμο!

Η Carl’s Jr. & Hardee’s, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστιατορίων στην Αμερική, χτύπησε φλέβα χρυσού όταν ο διάσημος άγγελος της Victoria Secret συμφώνησε να διαφημίσει το Atlantic Cod Fish Sandwich, δηλαδή ένα λαχταριστό χάμπουργκερ από ψάρι!
Η εν λόγω διαφήμιση προβλήθηκε για πρώτη φορά στο ημίχρονο του Super Bowl και το αμερικανικό ΕΚΑΒ δέχθηκε άπειρα τηλεφωνήματα για εγκεφαλικά!
Σημειώστε πως η Νίνα γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1992 στη Δανία και οι μετοχές της στον κόσμο της σοουμπιζ εκτοξεύτηκαν κυριολεκτικά στα ύψη όταν φωτογραφήθηκε για το Sports Illustrated Swimsuit Issue, ενώ πολλοί την χαρακτηρίζουν ως rookie του modeling.