Σέρνεται στη σκάλα... γυμνή

31.05.2013
H Ντούτζεν Κρος (Doutzen Kroes) κόβει πραγματικά την ανάσα με την εξωπραγματική της ομορφιά στη νέα της φωτογράφηση για λογαριασμό του βραζιλιάνικου Vogue. Το «μαγικό» φωτογραφικό βλέμμα του Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) αιχμαλώτισε μοναδικά τον 28χρονο Αγγελο της Victoria Secret και απογείωσε τα σωματικά της προσόντα! Να θυμίσουμε πως η Ντούτζεν Κρος κατάγεται από την Ολλανδία και είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου καθώς εκτιμάται πως κέρδισε μόνο το 2012 6,9 εκατομμύρια δολάρια!

H Ντούτζεν Κρος (Doutzen Kroes) κόβει πραγματικά την ανάσα με την εξωπραγματική της ομορφιά στη νέα της φωτογράφηση για λογαριασμό του βραζιλιάνικου Vogue.

Το «μαγικό» φωτογραφικό βλέμμα του Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) αιχμαλώτισε μοναδικά τον 28χρονο Αγγελο της Victoria Secret και απογείωσε τα σωματικά της προσόντα!

Να θυμίσουμε πως η Ντούτζεν Κρος κατάγεται από την Ολλανδία και είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου καθώς εκτιμάται πως κέρδισε μόνο το 2012 6,9 εκατομμύρια δολάρια!