Σκέτη... τούρλα η Κανάλις

06.06.2013
Τα οπίσθια κάλλη της Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) ανέβασε στο Instagram ο αγαπημένος της Μάρκους Κόουαλ (Marcus Kowal) και μας άφησε πραγματικά άφωνος. Μαυρισμένη, σφριγηλή και προκλητικά τουρλωτή η πίσω όψη της Κανάλις μάς θυμίζει γιατί βρισκόταν τόσο καιρό στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνεϊ. Η 34χρονη βέβαια ιταλίδα καλλονή δεν «χτίζει» ολομόναχη αυτό το σώμα. Πολύτιμος αρωγός της ο σύντροφός της, Μάρκους, που τυχαίνει να είναι προσωπικός γυμναστής πολλών διασημοτήτων, (όπως της Χίλαρι Σουάνγκ, της Ρέιτσελ Μακ Ανταμς και του Σάσα Μπάρον Κόεν) φροντίζει το καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής της και δεν αφήνει να χαλαρώσει λεπτό!

Τα οπίσθια κάλλη της Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) ανέβασε στο Instagram ο αγαπημένος της Μάρκους Κόουαλ (Marcus Kowal) και μας άφησε πραγματικά άφωνος. Μαυρισμένη, σφριγηλή και προκλητικά τουρλωτή η πίσω όψη της Κανάλις μάς θυμίζει γιατί βρισκόταν τόσο καιρό στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η 34χρονη βέβαια ιταλίδα καλλονή δεν «χτίζει» ολομόναχη αυτό το σώμα. Πολύτιμος αρωγός της ο σύντροφός της, Μάρκους, που τυχαίνει να είναι προσωπικός γυμναστής πολλών διασημοτήτων, (όπως της Χίλαρι Σουάνγκ, της Ρέιτσελ Μακ Ανταμς και του Σάσα Μπάρον Κόεν) φροντίζει το καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής της και δεν αφήνει να χαλαρώσει λεπτό!