Τσουρουφλίζεται γυμνή στην ... έρημο

07.06.2013
Γυμνή στον ήλιο και στην έρημο φωτογραφίζεται η Αλέξις Φοξ (Alexis Fox) και όσοι την βλέπουν τσουρουφλίζουν τα έσω τους! Η Playmate της χρονιάς στη Νότιο Αφρική πασαλείφεται με χρυσόσκονη και ποζάρει προκλητικά στο φακό. Η νεαρή Αλέξις γεννήθηκε στο ζεστό Μαϊάμι και αργότερα μετακόμισε στη Νότιο Αφρική με όνειρο ζωής να αναδειχθεί κάποτε Playmate. Από μικρή θυμάται να χαζεύει το Playboy και να θαυμάζει την αυτοπεποίθηση των μοντέλων σ΄αυτό. «Θέλω να γίνω το κορίτσι που θα αποτελέσει έμπνευση για τις υπόλοιπες κοπέλες να ξηνυγήσουν και να αγγίξουν τα όνειρά τους» αναφέρει χαρακτηριστικά στο Playboy του Ιουνίου που κυκλοφορεί.

Γυμνή στον ήλιο και στην έρημο φωτογραφίζεται η Αλέξις Φοξ (Alexis Fox) και όσοι την βλέπουν τσουρουφλίζουν τα έσω τους! Η Playmate της χρονιάς στη Νότιο Αφρική πασαλείφεται με χρυσόσκονη και ποζάρει προκλητικά στο φακό.

Η νεαρή Αλέξις γεννήθηκε στο ζεστό Μαϊάμι και αργότερα μετακόμισε στη Νότιο Αφρική με όνειρο ζωής να αναδειχθεί κάποτε Playmate. Από μικρή θυμάται να χαζεύει το Playboy και να θαυμάζει την αυτοπεποίθηση των μοντέλων σ΄αυτό. «Θέλω να γίνω το κορίτσι που θα αποτελέσει έμπνευση για τις υπόλοιπες κοπέλες να ξηνυγήσουν και να αγγίξουν τα όνειρά τους» αναφέρει χαρακτηριστικά στο Playboy του Ιουνίου που κυκλοφορεί.