Ζήνα: H Πριγκίπισσα του Πολέμου επιστρέφει στα 45 της

10.06.2013
Τη βλέπουμε στη νιοστή επανάληψη στο Star και πάλι δύσκολα τη χορταίνουμε γιατί είναι τόσο καλτ όσο καμία άλλη τηλεοπτική περσόνα. Ο λόγος για τη Ζήνα (Xena), τηn απόλυτη Πριγκίπισσα του Πολέμου! Ο ανεξάντλητος δυναμισμός της, η ρώμη της, το φιδίσιο καταπράσινο βλέμμα της, οι γεροδεμένες καμπύλες της και βέβαια η σούπερ σέξι δερμάτινη στολή της ξανάφτιαξαν τα μεσημέρια μας. Η κατά κόσμον Λούσι Λόουλες (Lucy Lawless) -που φαίνεται να έχει «κρατήσει» το κορμί της σε άψογη κατάσταση για τα 45 της χρόνια - έγραψε στο twitter της ένα σχόλιο που άναψε φωτιές στους θαυμαστές της. Από ότι φαίνεται κάποιος παραγωγός - 12 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς - την προσέγγισε για να γυρίσει την τηλεοπτική συνέχεια της Ζήνα... και εκείνη δέχτηκε... μένει να δούμε τι θα απογίνει με τη σύντροφο Γκαμπριέλα!

Τη βλέπουμε στη νιοστή επανάληψη στο Star και πάλι δύσκολα τη χορταίνουμε γιατί είναι τόσο καλτ όσο καμία άλλη τηλεοπτική περσόνα. Ο λόγος για τη Ζήνα (Xena), τηn απόλυτη Πριγκίπισσα του Πολέμου! Ο ανεξάντλητος δυναμισμός της, η ρώμη της, το φιδίσιο καταπράσινο βλέμμα της, οι γεροδεμένες καμπύλες της και βέβαια η σούπερ σέξι δερμάτινη στολή της ξανάφτιαξαν τα μεσημέρια μας.

Η κατά κόσμον Λούσι Λόουλες (Lucy Lawless) -που φαίνεται να έχει «κρατήσει» το κορμί της σε άψογη κατάσταση για τα 45 της χρόνια - έγραψε στο twitter της ένα σχόλιο που άναψε φωτιές στους θαυμαστές της. Από ότι φαίνεται κάποιος παραγωγός - 12 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς - την προσέγγισε για να γυρίσει την τηλεοπτική συνέχεια της Ζήνα... και εκείνη δέχτηκε... μένει να δούμε τι θα απογίνει με τη σύντροφο Γκαμπριέλα!