Σκύβει στο βρυσάκι για γάργαρο νεράκι

08.10.2013
Τελικά έχουν πολύ πλάκα όλοι αυτοί που ασχολούνται με τη φωτογράφηση αιθέριων υπάρξεων στα αγαπημένα μας περιοδικά. Στην αναζήτηση του ιδανικού σκηνικού και concept που θα πλαισιώσει τα μοντέλα δε μπορεί κανείς παρά να διακρίνει μια αγωνία για να πετύχουν κάτι πρωτότυπο. Ενίοτε βέβαια υποπίπτουν σε ολισθήματα και απομένει στο μοντέλο να σώσει (αν μπορεί) την κατάσταση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η Ολίβια Ορτίζ (Olivia Ortiz) το καταφέρνει χωρίς να προσπαθήσει πολύ. Το μοντέλο ηθοποιός, τηλεπερσόνα κλπ από την Πορτογαλία εκμεταλλεύεται τα απίστευτα σωματικά της προσόντα και παρουσιάζει ένα αποτέλεσμα χάρμα οφθαλμών. Με τα εσώρουχα, τα στρινγκ, τις γόβες και τον απαράμιλλο ερωτισμό της μας προσφέρει μια ανεπανάληπτη ικανοποίηση...

Τελικά έχουν πολύ πλάκα όλοι αυτοί που ασχολούνται με τη φωτογράφηση αιθέριων υπάρξεων στα αγαπημένα μας περιοδικά. Στην αναζήτηση του ιδανικού σκηνικού και concept που θα πλαισιώσει τα μοντέλα δε μπορεί κανείς παρά να διακρίνει μια αγωνία για να πετύχουν κάτι πρωτότυπο.

Ενίοτε βέβαια υποπίπτουν σε ολισθήματα και απομένει στο μοντέλο να σώσει (αν μπορεί) την κατάσταση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η Ολίβια Ορτίζ (Olivia Ortiz) το καταφέρνει χωρίς να προσπαθήσει πολύ. Το μοντέλο ηθοποιός, τηλεπερσόνα κλπ από την Πορτογαλία εκμεταλλεύεται τα απίστευτα σωματικά της προσόντα και παρουσιάζει ένα αποτέλεσμα χάρμα οφθαλμών.

Με τα εσώρουχα, τα στρινγκ, τις γόβες και τον απαράμιλλο ερωτισμό της μας προσφέρει μια ανεπανάληπτη ικανοποίηση….